Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jutro mam USG genetyczne.As, bardzo fajny salonik. U nas jedna ściana jest fioletowa. A co do brzuszka, to obstawiam chłopca u Ciebie :-) ciekawe czy się sprawdzi. Masz jutro usg?
Jutro jest dzień wizyt chyba - ja, As, miśkam...Ktoś jeszcze?

Kasia ogromne gratulacje .Dziewczyny nie było mnie wczoraj a juz trudno was nadrobić. więc tak, miałam dziś mieć USG ale wczoraj powtórzyłam test i wyszły 2 wyraźne krechy . zadzwonilam więc dziś do przychodni i przełożyłam USG za 2 tygodnie czyli na 5 grudnia. wtedy już prawdopodobnie dowiem sie wiecej.
As śliczny brzuszek, salonik też fajnie pomyślany, ja tez niedługo mam remont.
trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty &&&&&&
Nigdy nie oklepywałaś?As śliczny brzusio..
Zazdroszczę tak dużego salonu....my też mamy ale nie tak duży....
A nie chciałaś zagospodarować tej ścianki,np.zrobić wnęki? Tak mi się nasunęło....choć pewnie na żywo zupełnie inaczej to wygląda....
edit. Jak się oklepuje dziecko? Nigdy tego nie robiłam.

Zdrówka dla Was .kasiaa24 wielkie gratulacjea ja ostatnio pisałam, że dawno nie było dwóch kresek i chyba wywołałam wilka z lasu
as świetny pomysł z tą kontrastową wnęką, ja na ścianie mam położony tyn japoński z nitką brokatową i też przy świetle mieni się. A brzusio śliczny
A ja mam tydzień przymusowego wolnego. Rafciu ma anginę, więc siedzimy w domku. Biedactwo ma wysoką gorączkę ponad 39 stopni.