reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ladyinred- witaj , bardzo serdecznie Ci gratuluję i trzymam za Was kciuki żeby wszystko było dobrze i abyś doczekała szczęśliwie dnia porodu:tak:.
Ilonka24- no widzę widzę ,że szalejesz zakupowo , i bardzo dobrze bo wszystko będzie dobrze cieszę się ,że masz tę wiarę, pozdrawiam.

reklama
ilonko24 wreszcie sie odezwałas:tak: zaczynasz szalenstwa zakupowe??? podobno kobieca intuicja w ciazy jest nie zawodna:tak: jak sie czujesz???? kłaczku zapomniałam ci pogratulowac piekego synka...jest niesamowicie sliczny...gratulacje.a ja leze,leze,leze i leze...wstaje tylko na siku i niedługo pojde pod prysznic i do łozka.teskniłam za forum,za wami.dobrze,ze maz dzis pojechal na cały dzien do mechanika to przywiozł mi laptopa.generalnie plamienia juz sa bezowe z ciemno brozowych:tak: moze faktycznie jest jakas kilkudniowa roznica i nic tam nie widc za bardzo??? i to tetno...ale przeciez to dopiero 6 tyg dzis sie zaczał...leze z mloda dziewczyna w 10tyg,ktora przyjechala odwodniona z powodu bardzo silnych wymiotow i okazało sie,ze ma powiekszona tarczyce ehh,ale i tak wyjdzie wczesniej pewnie ode mnie.nie lubie szpitali,tesknie za mezem i psinka:tak:,ale swiadomosc tego,ze fasolka walczy jest niesamowitym powerem.mam nadzieje,ze beta bedzie wieksza:tak:

Karola , &&&&&& trzymam , żeby jednak wszystko pomyślnie się potoczyło ... buziaki

Nowe dziewczyny - witajcie serdecznie !

Zjola ?????

Lady ogólnie tak od zapłodnienia wychodzi dziś ze konczę 10 tydzień także ja muszę Ciebie gonić, na suwaczku 3 dni różnicy jest bo tak mi wychodzi z okresu bo miałam spóżnioną owu, no ale tak czy jak nie różnimy sie wiele bo 1 dzien :p
Karola- ja czytam Was często, nie zawsze ale często, :) a za Ciebie trzymam mocno kciuki ale to juz wiesz:) w 6 tyg nie zawsze widać serdunio, !!!!!!!!!!!!

Klaczku: gratulacje !!!!!! malutki jest cudowny ............ serce mi sie usmiecha na taki widok.....
AS: piekna coreczka - ciesze sie bardzo , niech rosnie zdrowo w brzuszku
Karola: prosze nie poddawaj sie, powiem Ci co ja przeszlam :
2 ciaza - plamienie w 5/6 tygodniu, beta rosla ale na usg nie bylo widac pecherzyka - lekarz pocieszal ze moze jeszcze ciaza sie pojawi - wyslal do szpitala, tam na drugi dzien beta spadla i wyladowalam na zabiebu
3 ciaza (obecna) w 6 tygodniu na usg mialam pecherzyk i serduszko bilo, a tu nagle poczatek 7tygodnia - mocne krwawienie i silny bol - jadac do szpitala bylam pewna ze to kolejna porazka.... lekarz przyjmujacy tez nie robil nadziei, na usg czekalam chyba 4h -a tu niespodzianka - dzidzius mial sie dobrze !!
lezalam 4 dni - nie wiadomo skad to krwawienie bylo - dzisiaj synek kopie ostro :))))
kazda ciaza jest inna - a my musimy byc silne dla naszych fasolek - ja ostatnio tez staram sie przestawic na myslenie pozytywne (jeszcze do niedawna zabranialam mezowi rozmawiac o dziecku, przytulac do brzucha, planowac jak to bedzie jak sie urodzi....)

Karola straciłaś nadzieję, a tu się okazuję, ze to krwiak. Mocno zaciskam kciuki, aby wszystko było w porządku. często w 6 tyg nie widać serduszka. trzeba czekać jeszcze trochę. Bądź dobrej mysli!!!!!

A u mnie dziś okres, hurra, po 29dniach przyszedł. i teraz po skonczeniu mam iść do szpitala na kontrolę i może może dadzą zielone światło na starania.:-)

As gratuluję dziewczynki, też bym chciała:-)

Kłaczku gratulacje najwieksze!!!!!

As gratuluje córki
Karola trzymaj się będzie dobrze, musisz wierzyć, a napewno się uda. \

A ja wczoraj pochwaliłam sie ze wszystko o.k i chyba zapeszyłam. wczoraj wieczorem strasznie rozbolał mnie brzuch wzięłam więc nospe i sie położyła i zasnęłam. dziś rano już od 5 nie spałam znowu ból brzucha, teraz już mniej boli jednak cały czas coś tam czuje, czekam do jutra jak nie minie to idę do lekarza.

reklama
Do góry