reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam nową Aniołkową mamę zapalam światełko dla Aniołka (*) to takie smutne ,że nas przybywa:-(
Karola- trzymam mocno kciuki za Was wszystko jeszcze może się dobrze skończyć trzeba w to wierzyć bardzo mocno:tak:
As- gratuluję córy!!!:-)
Enya- żeby określić czy coś jest nie tak z tarczycą to trzeba mieć wynik tsh ft3 i ft4 samo tsh mało mówi, nie wiem co Ci odpowiedzieć ja przy niedoczynności miałam wynik tsh 5,60 ft3 3,62 ft4 1,14 te dwa ostatnie niby w normie się mieszczą ,ale uznali ,że mam niedoczynność

reklama
malami watpie ze fasolinka raczej to betka po aniolku jeszcze siedzi. a mi pozostalo czekac na @ i powitac ja zapewne na moim slubie znajac moje szczescie to wtedy sie wredota pojawi :wściekła/y:

może ktoś ma pomysł na szybki obiad?

Bobofrutek to kiedy dokładnie ten ślub???no i lepiej zeby jak juz to @ przyszła wczesniej,bo mnie ze tak powiem zalewa...a nigdy tak nie miałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bobofrutek no to ładnie hehe,bedzie sliczna panna młoda,gratki duże,co do obiadu to tez mam ochote na fryty i moze te kotleciki bo nie mam weny na wieksze gotowanie dzis.

ja dzisiaj gotuję zupkę grochową mój M uwielibia zaraz biorę się za obieranie ziemniaczków ,a frytki uwielbiam ostatnio zrobiłam na kolację z mięskiem :-ppycha.

Ech no to wklejam Wam moją księżniczkę
1.
ładnie pozuję dla mamusi.
2.Nie będę pozować -ja się wstydzę :-D:-D:-D

Załączniki

• img408.jpg
    img408.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 67
  • img409.jpg
    img409.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 63
as76 staram sie wierzyc.dzis ta beta dala mi powera do takiego myslenia...skoro beta przez tydzien urosla z prawie 4 tys do prawie 18tys a krew mialam pobierana wczoraj to chyba nie wszystko stracone???? przeciez gdyby ta ciaza była martwa to beta by spadała albo stała w miejscu i plamienie by sie nasilało???? nie wiem probuje sobie sama jakos to wszystko tłumaczyc...wiolka jestem z pabianic dokładnie.leze u nas w szpitalu.as gratuluje coreczki.bardzo sie ciesze.malami123 zmieniłas avatara i dopiero nie dawno załapałam,ze ty to ty:tak: dziekuje wam kochane za słowa otuchy,za wsparcie....a co do tego szpitala.tchneło mnie jakos i powiedzialam mezowi zeby mnie zawiozl.plamienie sie nie zwiekszało po tej krwi ktora zobaczyłam,ale i tak sie bałam,bo nie wiedzialam co mnie czeka...tylko martwie sie,bo czasami w ciagu dnia mam uczucie jak bym miala dostac@,a to dobrze nie swiadczy...:no::no:

reklama
As noo w szoku jestem jakie śliczne zdjecia
mała niech rosnie i rośnie :-):-):-)

Karolka a może to jakis krwiaczek był i dlatego to krwawienie było,leż i z wyrka nie wychodź i nie mysl o najgorszym bo lanie dostaniesz,normalnie dam po tyłku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a daleko to do Ciebie nie mam zeby tam podjechac!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry