Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak kora jest bardzo dobra na takie dolegliwości.;-)as bo karoliny to wogole silne dziewczyny:-):-) takze dacie rade.a co do meza to rozumiem,ze nie moze siedziec w domu.u nas tez tylko Bartek pracuje i kazdy dzien sie liczy.nawet teraz ostatnio wygrali konkurs na usprawnianie maszyn( jest nastawiaczem maszyn) i w pt maja kolacje w hotelu u nas na koszt zakładu,ale on nie idzie,bo akurat wypada mu nocka a za nocki ma 100% płacone i nie chce tego zmarnowac.takze rozumiem.co do chorego synka ogladałam kiedys program i widzialam ze takie dzieci maja kazdy dzien zaplanowany i nie wolno tego zmieniac.pozatym matka to matka inaczej jest jak jest w domu.takie dziecko czuje sie bezpieczniej.tak mysle.wiec odpoczywaj w miare mozliwosci.
a jesio co do mich dolegliwosci to wiola od nas z bb poleciła mi podmywanie sie naparem z kory debu.zakupiłam bede stosowac wlasnie sie gotuje.podobno ma rewelacyjne wlasciwosci i jest dobry na upławy i hemoroidy.
:-):-)

Wszystko zależy od psa.Ja z innej beczki i nie na temat, mam pytanie do As jak wsztaniesz i byś miala ochote odpisac to prosze; do jakiej temperatury pies moze byc na podworku?moze komus wyda sie to dziwne ale u kolezanki pies jest w kojcu i mam wrazenie ze jest mu po prostu zimno a ona mowi ze on juz tak nauczony i nie ma mu zimno. Czy psu jest zimno??przepraszam ze sie wtranzalam z takimi pytaniami na taki watek. Chyba ze Wy mi cos podpowiecie?
Dodam tylko ze moj pies lezy pod kaloryferem jak wraca z podworka bo mu zimno a temu na polu nie jest niby zimno czy jak?
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki.

Tak ruch też jest ważny .Jeśli psiak ma możliwość biegania to rozgrzewa się wewnętrznie i żadne mrozy mu nie straszne ;-)Anulka zalezy chyba od rasy psa, my tez mamy owczarka w kojcy i ma bude ocieplaną, a wczoraj i tak więcej na dworzu przebywał bo mu ciepło było, co prawda na słońcu. A i jeszcze dobrze jak sie go troche wypuści żeby sobie pobiegal, nasz codzinnie trochę biega. W domu mamy labradora to też wychodzi tylko za potrzebą i wraca czym predzej, a ten z kojca do domu nie chce nawet wejsć, pomimo ze chcieliśmy go na te mrozy wziąć do domu, chociaż na korytarz. moze pomogłam:-)

...Ciąg dalszy historii..
Lekarz potwierdził, że mogli się tak zachować w szpitalu i że to prawda, że muszę z własnej kieszeni zapłacić. Ale powiedział, że muszę wziąć immunoglobulinę więc wypisał receptę, potwierdził samooczyszczenie macicy i brak konieczności zabiegu, cykl lutowy kazał sobie odpuścić w staraniach. Pojechałam z receptą do apteki, zapłaciłam 170 zł za immunoglobulinę, wróciłam do przychodni i w zabiegowym dostałam zastrzyk domięśniowy.
Jestem ubezpieczona, na wszystkich wizytach wszędzie okazuję się podbitą przez pracodawcę legitymację ubezpieczeniową, wystarczy, że poroniłam w domu i już jestem traktowana jak "trędowata".

Hej dziewczynki. Ja też byłam dziś u lekarza i już jest serduszko lekarz powiedział, że to 7 tydz i 5 dzień więc chyba jestem troszkę spokojniejsza poprzednim razem nie doczekałam się na usg. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko ok. Pozdrowienia dla wszystkich