Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kochana,ale to jest ból czy takie dziwne uczucie??? bo jak bol to idz do lekarza,a jak takie jakies odczucie to moze masz wzdecia czy cos??? no ja tez takie mam rozpychania itd,ale to teraz,bo mała mi sie wypina i czuje normalnie jak pupe chyba wypina,bo w momencie mam w danym miejscu twardy brzuch,ale to nie boli..
nie martw sie bedzie dobrze to co bylo juz sie nie powtorzy.jeszcze tak przeczytalam twojego posta moze macica ci sie zaczyna stawiac??? jak na dole twardnieje???? idz do lekarza mysle...tak dla swojego spokoju.ja jak pisalam wczesniej walcze z zaparciami i mam mega jazdy z tym.lenka21....zapalam swiatelko dla twojego aniołka...*...trzymaj sie kochana,badz silna dla tych dzieci ktore masz tu na ziemii...i pisz co u ciebie bedziemy czytac. 
to ja byłam w takim szpitalu nie Kwiatuszek , no chyba ,że ja czegoś nie doczytałam , w każdym razie bardzo się cieszę ,że w taki sposób to postrzegasz jako chorobę i to dość ciężką , moja ciocia ma schizofrenie paranoidalną i wiedziałam już przed chorobą czym to pachnie ,a potem ja zachorowałam na zespół paranoidalny i trafiłam tam w takim dokładnie stanie jak piszesz byłam nieprzyjemna i czasami nawet agresywna wobec najbliższych ,poza tym przyjaciele ,ba nawet babcia ,która była u mnie gdy już mnie pobierało nie zauważyli nic niepokojącego no poza jedną z koleżanek bardzo mi bliską.
lenka21 facetów drazni-tak mi sie wydaje-takie rozpamietywanie,ogladanie płaczacej kobiety itd...oni tego nie rozumieja.sadza,ze powinno sie zapłakac raz i przestac,wrocic do normalnego zycia...tyle,ze my kobiety nie umiemy tak.musimy przezyc swoj zal,swoja osobista tragedie obojetnie ile ona ma trwac...nos w sobie załobe po aniołku i badz z nami...enya81 no to jestem w szoku
kiedy masz pierwsze zajecia??? anii a do kiedy chcesz pracowac??? kurcze to nie dobrze,ze tak zle reagujesz na swoja prace...ale lekarzowi i tak o tym powiedz tak dla swojego czystego sumienia.