• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
karola cudną masz córcię, aż się łezka w oku kręci.. kochana jeśli jesteś jeszcze w szpitalu, to koniecznie powiedz, żeby małej wędzidełko języka obejrzeli, czy nie za krótkie, bo ono jest często przyczyną tego, że dzieci nie umieją ssać.. a szkoda, skoro masz tyle pokarmu

Karola gratulacje, ślicznotka :)
Ewcik może zmień lekarza skoro ten tylko stwierdził fakt a nic nie doradził :(
Ja po wczorajszym zabiegu prawie wcale nie krwawię, minimalne plamienie tylko. Zastanawiam się czy to dobrze (że wszystko dokładnie wyczyścili) czy może to coś złego. Jak było u Was?

A ostatnio pytalam gdzie karolcia sie podziewa? A tu prosze,nie próznowala:))
Chodz tu Kochana niech Cie wysciskam!!!!!!!!!!!!Serdeczne gratulacje!!!!Dokonalas rzeczy WIELKIEJ.
Córeczka przesliczna!!!Taka fajna czuprynka,slicznotka!!!Sciskam Was obie.

Karola - GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!! aż się popłakałam... jest cudowna! :-):-):-):-):-):-)
Joaro - ja miałam krwawienie jak przy miesiączce, ale z tego co pamiętam to któraś z dziewczyn już pisała, że prawie w ogóle nie miała krwawienia. każda z nas miała troszkę inaczej

karola- brawo jest przepiękna, gratuluję, aż mi się gęba cieszy

ja niestety wczoraj zaczęłam krwawić, od razu pojechałam do szpitala, na szczęście okazało się że mojej kruszynce bije serduszko, dziewczyny ja byłam pewna na 100% że już po ciąży, jak usłyszałam lekarza, który robił usg to było tak jakbym drugie życie dostała, ale teraz boję się jeszcze bardziej, póki co w szpitalu, ale tęsknie za moim dzieciątkiem

reklama
Majra - leż grzecznie tak długo jak będą chcieli Cię trzymać. cieszę się że z maleństwem wszystko w porządku, a wiadomo może skąd to krwawienie? trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleństwo &&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry