Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...ale prezy sie okrutnie przy jedzeniu,płacze,nadyma sie az sie bordowa robi.czytałam w necie troche o alergii,ale nie ma typowych objawow.zadnych biegunek czy zmian skornych,a raczej podchodzi to pod wzdecia...ale alergia wciaz jest w mojej glowie...
...te płacze,niepokoje moga byc od tego.mała czesto jak spi to wyrzuca raczki na boki tak jakby sie czegos wystraszała i przez to ten jej sen jest bardzo niespokojny.nawet jak je to czasem sie tak wzdrygnie az sie zachłysnie...
...mama zasugerowała przelanie jej wosku nad głowka...podobno mnie i siostrze tak robiła i pomagalo.bylysmy spokojne.co o tym myslicie??Iii witaj.nie dziwie sie,ze chcesz odpoczac.mysle,ze tak bedzie lepiej.teraz skupisz sie na badaniach,na sobie,odpoczniesz...w staranka wejdziesz z nowymi siłami.co do Zosi to nie obwiniaj sie.przeciez nie zrobilas tego specjalnie.powiedzialas to co ci slina na jezyk przyniosła i pomyslalas pozniej,ale nie bylo to w zlym kontekscie.czesto tak sie dzieje.dobrze,ze zaraz sie ocknelas i dodalas,ze mała i tak nagrode dostanie.bedzie dobrze.as76 no walsnie sie nad tym zastanawialam tez.we wtorek mamy umowiona wizyte u lekarza.teraz jak jest na enfamilu to zaparcia znikneły choc dzis załatwiła sie na zielono...ale prezy sie okrutnie przy jedzeniu,płacze,nadyma sie az sie bordowa robi.czytałam w necie troche o alergii,ale nie ma typowych objawow.zadnych biegunek czy zmian skornych,a raczej podchodzi to pod wzdecia...ale alergia wciaz jest w mojej glowie...
dziewczyny,a teraz z innej beczki....moja mama dzis mi powiedziala,ze mała moze byc tez taka niespokojna,bo ktos ja zauroczył......te płacze,niepokoje moga byc od tego.mała czesto jak spi to wyrzuca raczki na boki tak jakby sie czegos wystraszała i przez to ten jej sen jest bardzo niespokojny.nawet jak je to czasem sie tak wzdrygnie az sie zachłysnie...
...mama zasugerowała przelanie jej wosku nad głowka...podobno mnie i siostrze tak robiła i pomagalo.bylysmy spokojne.co o tym myslicie??