Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzis poszla zaraz z wynikami do szpitala ale lekarz przez telefon do babki z izby przyjec stwierdzil ze to nie ciaza pozamaciczna i ze ma sobie w poniedzialek zrobic jeszcze raz bete i jak cos to ma przyjsc to zrobia zabiegirtasia to nie musi oznaczać najgorszej opcji,siostra powinna po 48h zrobić kolejne badanie.Może ten wynik był błędem w labo.Bynajmniej jeśli bierze jakies leki,np.duphaston to niech narazie ich nie odstawia.
Zwierze nie czlowiek ja milszego mam weterynarza
I nic jej nie przepisal bo jak przez telefon to niebardzo .
wiem, że na odległość jest ciężko (już też to przechodziłam), ale jak napisała anty2 coś za coś niestety :-( ale tak myślę,że gdyby mu się udało to bym do niego pojechała,nie myślałaś o tym? nie masz takiej możliwości?
ja mam zapał, by spróbować, lecz słomiany najczęściej 
zaczynam się zastanawiać czy nie ma w tym jakiejś konkretnej przyczyny, bo czasami to nawet nie jest zabawne...
a na kolejne miesiące dla zafasolkowanych, starających się i jak ja, czekających na wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&