Plenitude to nisko masz syjke..... moja gdzies wysoko zazwyczaj siedzi, terazs ie martwie czy sie nie skraca, lekarz mowił ze po zabiegu to czesto sie zdarza.... a ja sie ostatnio skurczałam 2dni kurde.. ale poki co sie uspokoiło
magnez nabyłam i łykam, skurcze łydek tez odpusciły...
Moj R dzis prowadzi jakąś zabawe dla "dziadkow" charytatywnie a ja nie moge sobie miejsca znaleść... czasem sobie porycze, czasem sie sama z siebie śmieje.. istna huśtawka...pewnie mi wroci w nocy, ja sie obudze i do rana bede sie meczyc i nie zasne hehe...
Moj R dzis prowadzi jakąś zabawe dla "dziadkow" charytatywnie a ja nie moge sobie miejsca znaleść... czasem sobie porycze, czasem sie sama z siebie śmieje.. istna huśtawka...pewnie mi wroci w nocy, ja sie obudze i do rana bede sie meczyc i nie zasne hehe...

.malgonia ja na szczescie po tych dwoch poronieniach tez wreszcie natrafilam na normalnego lekarza-mlodego chlopaka,ktory dopiero co zaczynal.pamietam jak po 2 # robil mi usg nie mogl jeszcze wtedy przyjmowac pacjentek,ale powiedzil mi,ze chetnie zajal by sie mna,pomogl zajsc i donosic ciaze i co??? 4 lata pozniej spotkalam go na swojej drodze jak zaszlam w ciaze i tak juz poszlo.dzieki niemu,jego zaangazowaniu mam dzis Ale.powiedzial mi,ze chetnie poprowadzi moje kolejne ciaze:-),a na pytanie dlaczego inni lekarze tak traktuja takie kobiety jak my powiedzial,ze ogarnela ich rutyna,ze dla nich kazdy przypadek jest taki sam i poprostu nie chce im sie doszukiwac przyczyn # itd,bo od tego sa wieksze kliniki,bardziej doswiadczeni lekarze.no noz sie otwiera....tez jestem oburzona zachowaniem wobec enyi...poprostu porazka.karlaczek to trzymam &&&&& zebys sie wyleczyla i mogla dzialac.kasia ahhhhh no coz