• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Plenitude to nisko masz syjke..... moja gdzies wysoko zazwyczaj siedzi, terazs ie martwie czy sie nie skraca, lekarz mowił ze po zabiegu to czesto sie zdarza.... a ja sie ostatnio skurczałam 2dni kurde.. ale poki co sie uspokoiło :) magnez nabyłam i łykam, skurcze łydek tez odpusciły...

Moj R dzis prowadzi jakąś zabawe dla "dziadkow" charytatywnie a ja nie moge sobie miejsca znaleść... czasem sobie porycze, czasem sie sama z siebie śmieje.. istna huśtawka...pewnie mi wroci w nocy, ja sie obudze i do rana bede sie meczyc i nie zasne hehe...

reklama
Plenitude nie wierzę w to co czytam,co to się porobiło,teraz oczekujesz na wyniki,oby było wszystko dobrze .to oczekiwanie najgorsze jest :(
enya bardzo mi przykro,że przeżywasz teraz tą niepewność itp,ja wierzę że to pomyłka,falszywy alarm i tego się trzymam,że nic zlego się nie stanie....
Co Wy teraz musicie przechodzić :no:
:-(
cały czas trzymam kciuki za Was?

nisiao śmierć i choroba dziecka to moim zdaniem jedne z największych życiowych tragedii, strach i oczekiwanie niestety są nieuniknione. ja nie mogę nic więcej zrobić, czekam i modle się o zdrowie swojego dzieciaczka tak jak od pierwszego testu tylko dużo mocniej, wiem, że dziewczyny z forum dorzucają Jemu swoje zdrowaśki w naszej intencji za co jeszcze raz dziękuję.. pozostają tylko kciuki za enyę.. &&&&

mysiaku nisko, sama się zdziwiłam, ale lekarz powiedział, że długa, twarda i zamknięta i wygląda dobrze wiec niech będzie..

kasia cieszę się, że mój m myśli w ten sposób, on się nawet w nocy boi rękę na mnie położyć czy mnie czasem nie gniecie albo żeby czasem nie na brzuchu..

Ostatnia edycja:
asa matko kochana gdzie ja przeoczylam twoj pozytywny test????????????????????????????????????:szok::szok::szok: gratulacje.lez kochana,lez,odpoczywajcie.loi zacieraj rece i do dzieła:-D.malgonia ja na szczescie po tych dwoch poronieniach tez wreszcie natrafilam na normalnego lekarza-mlodego chlopaka,ktory dopiero co zaczynal.pamietam jak po 2 # robil mi usg nie mogl jeszcze wtedy przyjmowac pacjentek,ale powiedzil mi,ze chetnie zajal by sie mna,pomogl zajsc i donosic ciaze i co??? 4 lata pozniej spotkalam go na swojej drodze jak zaszlam w ciaze i tak juz poszlo.dzieki niemu,jego zaangazowaniu mam dzis Ale.powiedzial mi,ze chetnie poprowadzi moje kolejne ciaze:-),a na pytanie dlaczego inni lekarze tak traktuja takie kobiety jak my powiedzial,ze ogarnela ich rutyna,ze dla nich kazdy przypadek jest taki sam i poprostu nie chce im sie doszukiwac przyczyn # itd,bo od tego sa wieksze kliniki,bardziej doswiadczeni lekarze.no noz sie otwiera....tez jestem oburzona zachowaniem wobec enyi...poprostu porazka.karlaczek to trzymam &&&&& zebys sie wyleczyla i mogla dzialac.kasia ahhhhh no coz:-D.na wrozke sie nie nadaje:-D.ale gratuluje.nio to niezle dzialacie:-D.edytko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,SPEŁNIENIA TEGO JEDYNEGO MARZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. witaj marka...dla twoich aniolkow...**...onemoretime wiesz czasem to kolano mnie boli to prawe przed ktorym ostrzegal mnie doktorek.lewe dokucza na zmiane pogody to juz norma.

Malgonia- dzięki :) a tego o zgiętych kolanach nie wiedziałam dobrze ,że mi napisałaś bo robiłam na prostych nogach , nie jest tak źle robić brzuszki trzeba tylko zacząć pierwsze dni najgorsze bo zakwasy wychodzą ,a potem to już jest ok.
Mysiak - dzięki , to jak już urodzisz to będę Cię dopingować do ćwiczeń :)

a ja wstałam wypiłam kawkę zbożową i zabieram się za śniadanko pospałam dziś sobie.
Plenitude - trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witajcie.

enya powinnas byc na heparynie juz od 5tc...dodatkowo acard,luteina,duphaston!!!!!!! co za " lekarze"...mam nadzieje,ze jakos sie uda.kochana zmien lekarza,bo tutaj z tymi nigdy sie nie uda.hona niestety wyglada mi to na azs...tak jak u dziewczyny tylko u niej juz poszlo to daleko...moja ala tez ma wykwity czerwone na polikach,na raczkach,na nozkach czasem sa takie szorstkie i suche.pije nutramigen1,smaruje ja lipikarem z la roche.u nas sie sprawdza.mascie apteczne nie zdaly egzaminu.w lutym ma testy z krwi.oprocz tego uczulona jest na marchew...twoje dziecko musi miec skaze bialkowa moze do tego byc uczulone na bialko mleka krowiego jak moja niunia.u nas Asz jest delikatne.nie mozesz przegrzewac dziecka.w domu powinno byc ok 20,21 st.moja mala dostaje jeszcze fenistil-krople przeciwhistaminowe zeby ja nie swedzialo.dodatkowo kap malego w letniej wodzie-nie w goracej,ani cieplej,bo to powoduje zaostrzenie swedzenia i dziecko tylko sie meczy.ciuszki jedynie z bawełny nic sztucznego i ZAMIAST PROSZKOW(ONE UCZULAJA) PŁYNY HIPOALERGICZNE LOVELA NP LUB ORZECHY INDYJSKIE.dacie razde dziewczyny.u nas juz jest ok.na poczatq bylo ciezko,ale kwestia wprawy.jak macie jakies pytania piszcie
Karola a powiedz mi jak się u Ali objawiło uczulenie na marchewkę?

reklama
marka: dziwnie to brzmi, ale szkoda, ze i ty musiałaś dołączyć do naszego grona. Przyjmiemy cię tu oczywiście, tak jak każdą z nas tu mile przyjęto. Światełko ddla aniołka
[*]...

pleni, enya: codziennie wieczorem się za was i za wszystkie zafasolkowane i starające modlę...

Co do igraszek z mężem: my też od niedawna ostrożnie bardzo. Nie da się tak długo wytrzymać bez przytulanek... Jak już ja czuję potrzebę, to co dopiero mój M.... ;-)

Mały rusza się w brzuchu na całego. Narazie są to delikatne ruchy, ale są i się bardzo cieszę.
Przytyłam do tej pory tylko 1kg, ale staram się uważać na to co jem, bo ja na starcie już miałam wysokie BMI, dlatego muszę się pilnować, żeby w czerwcu się nie toczyć na porodówkę.;-)

Ferie u nas się kończą, dzieci od jutra do szkoły... Przynajmniej śniegu miały dużo. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry