Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.wysypalo ja na buzi,glowie,za uszami,pełno czerwonych krostek.anilek pozdrow kolezanke,zycz jej wszystkiego co dobre.pomodle sie za nia...zycie jest bardzo niesprawiedliwe...:-(.as sliczna jest karolcia i widac,ze lubi jak sie ja fotografuje.powiedz mi te opaski sama robisz???enya...mysle,ze mimo ujemnych wynikow powinnas miec zastosowany clexane od 5tc profilaktycznie.ja nie wiedzuialam o tym lekiu dopoki nie znalazłam sie w lodzi u genetyka-w centrum matki polki w poradni genetycznej.dr lech dudarewicz jest rowniez ginekologiem.to on mi powiedzial,ze powinnam brac w kolejnej ciazy acard+clexane..ja nie robilam wczesniej badan na antykoagulant ani przeciwcial...nie wiedzialam,ze takowe istnieja.ale dzieki tym lekom udalo sie utrzymac i donosic ciaze...musisz znalezc porzadnego lekarza,ktory zajmie sie toba...niestety wiem jak to jest trafiac na pseudo lekarzy...mnie kazdy zbywal po 2 #,kazali czekac do 3 zeby zaczac wykonywac badania...niestety ja sie wtedy poddalam na 4 lata...wrocilam z nowa sila i powiedzialam,ze tym razem nie pozwole aby ktos mnie znowu zbywal.zaczelismy jezdzic po lekarzach,robic mnostwo badan i udalo sie.wierze,ze i wam sie uda sukces to porzadny lekarz.w Łodzi napewno znajdziesz takiego.powodzenia.enya bardzo mi przykro :-( Ja po 3 poronieniach zmieniłam lekarza.. co prawda na chwilę.. Mieszkam 70 km od Kielc, ale tam pojechałam do jednego lekarza.. Juz porzed ciążą przepisal i clexane i acard.. wymyślił plan działania i jak widać mam mojego malego Tobiaszka.. Może spróbuj i Ty.. NApisz jakbys chciała namiary..
a także suwaczki Gatto, Emeczki, Mysiaka, Majry czy Czarnej... dziewczynki, dajecie ogrom nadziei i mocno wierzę, że dla każdej z nas zapisana jest historia :-)