• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kłaczku - ogromnie się cieszę :) ucałuj od e ciotki Karolka koniecznie widzę ,że rośnie Wam chłopak jak tur to tak jak mój chrześniak też z niego duży chłopak , a ja czekam na zielone światełko od psychiatry 19 lutego idę na wizytację do mojej pani dr i pewnie powie mi od którego marca mam odstawiać leki dokładnie teraz biorę 1,5 tabsa potem pewnie zejdę na 1 i potem na połowę i dopiero koniec do lata zejdzie nam się jak nic,ale jestem cierpliwa już prawie 2 lata minęły nie wiadomo kiedy.

reklama
No, taka zabawa. Fajnie wciaga. Te ladne zdjecia maluszkow podrzucila mi klientka - jest fotografem, wykorzystuje moje modele w swojej pracy. Zaczelam od czapek dla Karola i jakos tak sie potoczylo, potem FB i jakos leci.

Kłaczku - super ,że masz takie fajne i twórcze zajęcie podziwiam ;-):tak:
oj tak będzie się ziemia trzęsła u nas jak już przyjdzie ten czas staranek już nie mogę się doczekać , będzie wtedy zero liczenia , zero gumek hulaj dusza :-D:-D:-D

KŁACZKUUUU! :-D ojejejeje! Jak długo Cię nie było! Jak dobrze Cię widzieć i to jeszcze z takimi newsami! :-) gratuluję serdecznie i mocno mocno trzymam kciuki, matko, zaraz zacznie mi ich brakować... ;-) już doczytałam co u Was, jaki Karolek jest duży już, matko, rośnie jak na drożdżach :-) i cieszę się, że meblujesz po swojemu Wasz dom :-) nadrabiaj teraz co na cpp i zostań :-) oj, taka radość, dobry dzień dzisiaj :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry