• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

enya... mnie brzuch po zabiegu zaczął bolec po 2 dniach od zabiegu, leciałam na no-spie i lekach przeciwbolowych... nawet na pogotowiu byłam , robili usg i niby było all ok a ja umierałam z bolu... lekarka objasniła ze niby macica mi sie obkurcza i tak bedzie... patrzałam an moj wykres po łyzeczkowaniu to 9 dni po jeszcze miałam silny bol brzucha... obserwuj kochana...

reklama
Kłaczek gratuluję:happy: Trzymam &&&&, żeby już było wszystko ok, żeby najbliższe miesiące były nuuuudno spokojne :)

Enya... :( Dobrze, że masz wsparcie w mamie, w końcu to jedna z najważniejszych osób w Twoim życiu. Masz również dla kogo walczyć z przeciwnościami losu - cudowna córcia :)

Ja mam taki okres jakiego nigdy nie miałam, zwykle było to 5 dni, z tego piąty to już prawie nic nie było. A teraz mam 6 dzień i ciągle sporo krwi. Wczoraj i przed wczoraj to mnie zalewało. Chyba organizm jeszcze nie funkcjonuje całkiem tak jak powinien.
Dobrze, że jutro sobota bo te dwa dni w pracy zmęczyły mnie ogromnie, odzwyczaiłam się chyba. A Mati chory, kaszle, ma duszności, temperaturę, obawiam się, że w poniedziałek znów wyląduję na zwolnieniu tym razem na niego... Chyba, że rodzice i teściowa jakoś to ogarną (wczoraj i dziś z nim siedzieli).

Dziewczyny ja tak z innej beczki. Szukam dobrej książki o dojrzewaniu chłopców. Możecie coś polecić? Syn ma w tym roku 11 lat. Rozmawialiśmy na temat seksu i skąd się biorą dzieci. Kupiłam mu też książkę "Tylko dla chłopaków", a teraz szukam czegoś poważniejszego trochę.

cześć dziewczynki :)
u mnie nie wesoło ,M nie wie co się dokładnie dzieje ,ale szefostwo sprzedaje auta i każą spisywać nr do klientów wszystkich coś się święci nie wiem czy nie zamkną interesu , ja bezrobotna szkoda gadać chyba zostaniemy na garnuszku mamy M złożył cv w jednej firmie i cisza nie wiem co to będzie:-(jednemu pracownikowi już powiedzieli ,że do końca lutego ma tylko pracę ja nie wiem oby ten 2013 nie był fatalny dla nas finansowo bo o dziecku wtedy możemy zapomnieć.

Zjola gdzieś zniknęła i nie wiemy gdzie może chce odpocząć trochę od forum , ja sama jakiś czas temu zniknęłam na trochę nie wchodziłam jakiś czas na forum w ogóle bo gadałam non stop o ciąży , staraniach itd i moja mama powiedziała hola hola odsapnij sobie od tego forum bo się za bardzo nakręcasz.Nabrałam dystansu i jestem :)

ewanh witaj,strasznie mi przykro,że i ty musiałaś do nas dołączyć.(*) dla aniołków
enya powodzenia w tej twojej walce,ja też wierzę,ze ci się w końcu uda.Kiedyś ty broniłaś mojego m,teraz ja wstawię się za twoim...NIe skreślaj go,teraz rządzą tobą straszne emocje tak jak mną kiedyś,a jednak popełniłabym błąd gdybym im wtedy uległa,gdybym nie posłuchała was wszystkich.Trzymam &&&&&&&&,żeby twój m zrozumiał cię i żeby wylazł wreszcie z tej swojej skorupy...Cieszę się,że spotkałaś tę p.doktor i że zdołała ci pomóc.To dowód na to,że i na ziemi można spotkać anioły...Co do koleżanek -rozumiem,że nie masz ochoty na spotkanie z nimi (też nie miałam) choć obiektywnie mówiąc,to miłe z ich strony...Moze powiedz im po prostu co czujesz,jeśli są dobrymi koleżankami zrozumią
anilek cieszę się,ze badania jednak nic nie wykazały,a spokój w ciaży-bezcenny
;-)
agnieszkaala jestes nastawiona na szybką ciążę i każde opóźnienie cię wkurza,ale na tym forum wiele dziewczyn zaszło w ciążę właśnie jak trochę odpuściło,więc może jednak lekarz miał odrobinę racji.Po co faszerować się lekami,kiedy może uda się bez?...Spróbuj choć odrobinę wyluzować,choć wiem,że łatwe to nie jest...A co do wróżki to as też miała podobną sytuację i teraz cieszy się Karolinką,więc...
kobietko moja rehabilitantka w sanatorium powiedziała,że brzuszki powinno się robić tylko do takiego momentu,żeby kręgosłupa lędźwiowego nie odrywać od ziemi...nogi koniecznie ugięte inaczej można sobie krzywdę zrobić.Mam nadzieję,że z mężem to tylko fałszywy alarm...
edyta chyba o 180 stopni? Inaczej wylądowałabyś w tym samym miejscu;-)To piękne co piszesz,dobrze że udało ci się wyzwolić spod władzy tych osób...
kłaczek ależ tu ciebie brakowało!!!:-) Jak zwykle leję z twoich opisów...Prezes powala;-) Mam ogromną nadzieję,że tym razem suwaczek zostanie z nami przez najbliższe 8 m-cy

reklama
Anty, jaki Prezes? Mowisz o tym malym psujaczu, krzykaczu, biegaczu, zarlaczu i wierzgaczu, a czasem tez gryzaczu i kopaczu? Powala czasem doslownie, jesli w pore nie zejsc z drogi... Ale kiedy spi - sama slodycz.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry