Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&& z całych sił. I czekam na następny scan, coś mi się wydaje, że beta dużo nie wniesie, może jedynie tyle, że ciąża jest młodsza. W 7 tc powinnas już widzieć zarodek, to prawda. Na moim ostatnim usg w 7tc migało malutkie serducho. Ale wiem, że w ciąży z Jasinkiem byłam o 2 tyg. do tyłu, więc wszystko jest jeszcze możliwe.My po scanie i... gowno wiemy. Raczej jestem zmartwiona niz mam nadzieje - nie widzialam ani sladu zarodka, a przeciez na tym etapie powinien juz byc. "Fachowca" stwierdzila ze to mlodziutka ciaza i moze nie byc jeszcze widac, dostalam skierowanie na bete i poziom progesteronu, a w czwartek rano druga beta. Poprzegladalam net, fotki scanow z 7 tygodnia pokazuja juz zarodek...
Możesz się cieszyć jak najbardziej! Piękine rośnie! Gratuluję!Beta 2176![]()
![]()
wiec chyb moge sie cieszy..
W czwartek rano jak robilam, bylo 276, to chyba dobry przyrost, prawda?
Na mój gust JONASZ! Ale jeśli m nie da się przekonać to najlepiej zrobić losowanie.imię już było wybrane , a tu T się buntuje i znów mamy zagwozdkęnapiszcie wg Was które ?
JONASZ CZY KSAWERY ???? bo inaczej to wojna na noże i oddzielne spanie będziealbo ostatecznie losowanie z karteczek jak w andrzejki , HELP???
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&laseczki mam prosbe, czekam na odpowiedz w sprawie pracy , jest to bardzo wazne dla mnie a znam siłe waszych &&&&wiec potulnie błagam o kciuki tym razem dla mnie.
Zamarłam jak to czytałam... Najszczersze kondolencje!!

Betka piękna, zdróweczka dla Waszej dwójeczki

ordynator, że w tym tygodniu, mój gin, że nawet w przyszłym.. a znając życie i tak będą w innym czasie, mogę na nie czekać nawet 4 tygodnie czyli jeszcze 3 max.
.