emkadziekuję bardzo za wiadomość,nie wiem czy moja doszła,w tym temacie o który pytałam tu na forum
Katherinnemusisz nastepnym razem bardziej uważać
karola jak ten czas leci,mała ma już 10 miesięcy niebawem,super.CIESZĘ się ,że i z pracą się układa i wszystko ku dobremu;-)
Tak jaknwcześniej miałam sny od czasu do czasu,tak co noc śnią mi się takie bzdury,nie raz takie stresujące,że wsaję zmęczona i przybita,nic nie było związane z ciążą,bo takich snow to ja się obawiam bardzo.No,ale na to nie ma sposobu,żeby nic sie nie śniło,staram się w ciągu dnia nie stresować,ale za to w nocy masakra...Teraz akurat w poprzednią noc sniło mi się edynie,że zaczęłam krwawić i wiedziałam że jestem w ciąży,to pierwszy taki sen od kąd jestem w ciąży i rano jak wstalam czułam się nieswojo i każde ukłucie mnie stresuje.Tak poza tym to zastanawiam się,bo kłuje mnie brzuch czasem,ale to pewnie normalne,ale mam też takie ukłucia delikatne,ale jakby od spodu,czyli okolice wejścia do pochwy...tak nieco głebiej,martwi mnie ten ból,czy to normalne....:-(
Liluśwspółczuję samopoczucia,widzisz Ty nic nie miałam na początku mdłości a ja miłam od początku i teraz ustają i zastanawialam się,czy to nie powód do obaw,tak źle i tak niedobrze

.Pawiki nic przyjemnego,ale fasolka się rozwija dobrze,to najważniejsze

odpoczywaj
One More Time trzymam kciuki za ten cykl,niech będzie pomyślny w starankach &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&