• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dulano trzymam kciuki za udane zapłodnienie in vitro.
Kwiatuszku i jak Oliwka po szczepieniu?
Neta skoro tak to jak zatęsknicie z mężem za sobą to popowrocie noce będą upojne i miejmy nadzieje owocne.
Magda, Pleni kciuki za wizyty!
Juchu teraz już lewatywa nie jest obowiązkowa.

Wy tak piszecie, że ciąża tak powoli Was płynie, a mi wręcz przeciwnie. Wczoraj doznałam szoku jak zobaczyłam, że zaczełam III trymestr:szok:
My w piątek mamy 5 rocznice ślubu. M obiecał, że zabierze mnie gdzieś na romantyczny wekend, ale coś czuje, że na obietnicy się jak zwykle skończy:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Lewatywa nie jest obowiązkowa i golenie też nie jest obowiązkowe. Jakby natura chciała, żebyśmy były łyse podczas porodu to albo byśmy zawsze były łyse, albo w pewnym momencie tymczasowo by nam wszystkie włosy wypadały, przygotowując ciało do porodu ;)

Eve, w ogóle się nimi nie przejmuj, wkurzać się można, że nasze składki są trwonione na takie głupie dochodzenia, ale nic nie poradzisz, więc olej. Ciesz się, że masz pracę. Ja się coraz bardziej zastanawiam natomiast, co zrobię. Bo to wszystko zaczyna marnie wyglądać.

No tak, do CC to naturalnie, że tak. Bądź co bądź to operacja. Jeju, mam ogromną nadzieję, że nie będę musiała mieć CC. Agnieszka, a czemu właśnie CC? Pleni, Ciebie też nie pytałam? Moja koleżanka rodzi na początku sierpnia przez CC na własne życzenie. Brrrr....

katherine mysle,ze mogloby byc cos na rzeczy w kierunku nerwicy.kiedys mialam ja zdiagnozowana jako mała dziewczynka w wieku 10-11lat przez mojego ojca...przez to mam tez problemy jelitowe-wrzody badz polipy to sie okaze...to da sie leczyc? wiem,ze wtedy nie dostawalam zadnych lekow...onemoretime...załamałam sie twoja wiadomoscia...:no::no::no::no:tak mi przykro...zapalam swiatelko *....masz juz 3 #...czas porobic badania,znalezc porzadnego lekarza,wprowadzic porzadne leki...czy ty brałas moze clexane???? ja zaczelam brac od 5tc zanim pojawi sie serduszko. kobietko witaj.a czy twoja ciocia ma nawrót z jakiegos konkretnego powodu czy tak poprostu to wrocilo??? ty jestes silna,dzielna,masz cel,ktory musisz osiagnac-dasz rade.agnieszkaala tez tak myslalam,ale tabletki bralam tylko przez jeden pełny cykl...zawsze jak zaczynam brac tak sie dzieje-tzn nie az tak jak teraz-wczesniej towarzyszyly mi zawroty glowy tylko jako skutek uboczny i mdlosci,ale to z 5,6 lat temu,a teraz mdlosci juz minely jak skonczylam brac tabletki,ale rozdraznienie,nerwowosc,apetyt i zawroty,bóle glowy zostaly...:confused::baffled:...dziewczyna a dlaczego 7???? moja pediatra powiedziala,ze najwiecej ile moze wypisac to 10 na msc...puszka nam starcza na 3,4dni.Ala zjada duzo mleka.raz w msc jestem po recepte.a ty masz wogole zaswiadczenie od alergologa,ze masz dziecko z alergia i musi byc na nutra??? normalnie masz recepty ze znizka? plenitude nio to za wizyte &&&&&&.dulano sa rzeczy wazne i wazniejsze...nie raz bedziecie mogli leciec na wakacje,a tu sprawa wagi najwyzszej...trzymam &&&&.czarna ok.:tak:.

Kat ja mam sporą wadę wzroku, astygmatyzm i ryzyko odklejenia się siatkówki. W sumie to ostatnie zawyżyło w pierwszej ciąży na CC. Teraz będe mieć z tego samego powodu plus pierwsza CC. Coraz powszechniejsza jest cesarka na życzenie, jak leżałam w lutym to nasłuchałam się dużo na ten temat.

Karola, oczywiście, że się da leczyć. Najpierw się idzie do psychiatry, żeby w ogóle nerwicę zdiagnozować. On może zadecydować o leczeniu farmakologicznym. Potem się idzie na psychoterapię. I to naprawdę dużo daje. Ale tak długo, jak się ma jakieś objawy od strony ciała, somatyczne,psychoterapia jest mniej skuteczna, dlatego warto te objawy wyciszyć lekami. Teraz jest duży wybór leków, które są naprawdę dobrze tolerowane i nie wpływają na pozostałą aktywność, nawet kierowcy mogą je jeść.

Dziewczyny, na jakiej wysokości teraz jest mój maluch?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry