agnieszkaala
Fanka BB :)
Dulano trzymam kciuki za udane zapłodnienie in vitro.
Kwiatuszku i jak Oliwka po szczepieniu?
Neta skoro tak to jak zatęsknicie z mężem za sobą to popowrocie noce będą upojne i miejmy nadzieje owocne.
Magda, Pleni kciuki za wizyty!
Juchu teraz już lewatywa nie jest obowiązkowa.
Wy tak piszecie, że ciąża tak powoli Was płynie, a mi wręcz przeciwnie. Wczoraj doznałam szoku jak zobaczyłam, że zaczełam III trymestr
My w piątek mamy 5 rocznice ślubu. M obiecał, że zabierze mnie gdzieś na romantyczny wekend, ale coś czuje, że na obietnicy się jak zwykle skończy
Kwiatuszku i jak Oliwka po szczepieniu?
Neta skoro tak to jak zatęsknicie z mężem za sobą to popowrocie noce będą upojne i miejmy nadzieje owocne.
Magda, Pleni kciuki za wizyty!
Juchu teraz już lewatywa nie jest obowiązkowa.
Wy tak piszecie, że ciąża tak powoli Was płynie, a mi wręcz przeciwnie. Wczoraj doznałam szoku jak zobaczyłam, że zaczełam III trymestr

My w piątek mamy 5 rocznice ślubu. M obiecał, że zabierze mnie gdzieś na romantyczny wekend, ale coś czuje, że na obietnicy się jak zwykle skończy

Ostatnia edycja:

...dziewczyna a dlaczego 7???? moja pediatra powiedziala,ze najwiecej ile moze wypisac to 10 na msc...puszka nam starcza na 3,4dni.Ala zjada duzo mleka.raz w msc jestem po recepte.a ty masz wogole zaswiadczenie od alergologa,ze masz dziecko z alergia i musi byc na nutra??? normalnie masz recepty ze znizka? plenitude nio to za wizyte &&&&&&.dulano sa rzeczy wazne i wazniejsze...nie raz bedziecie mogli leciec na wakacje,a tu sprawa wagi najwyzszej...trzymam &&&&.czarna ok.