katherinne
Fanka BB :)
No to tylko ten kawałek
No i z tym nacinaniem to też jest w naszym kraju jakaś paranoja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja miałam założone 24 szwy moje dziecko miało wielki łepek, szyjka mi pekła i wogóle masakracja to byla ;-(Karola lekarka mi powiedziała że taka jest norma i więcej dać nie może. Mam zaświadczenie od alergologa. A jeżeli chciałabym więcej puszek to pani dr. powiedziała mi że muszę mieć drugie zaświadczenie że moje dziecko jest tak uczulone że nie może jeść nic innego oprócz mleka. A takie zaświadczenie nie jest mi potrzebne bo Julian je obiadki i deserki ale mleka je dużo.katherine mysle,ze mogloby byc cos na rzeczy w kierunku nerwicy.kiedys mialam ja zdiagnozowana jako mała dziewczynka w wieku 10-11lat przez mojego ojca...przez to mam tez problemy jelitowe-wrzody badz polipy to sie okaze...to da sie leczyc? wiem,ze wtedy nie dostawalam zadnych lekow...onemoretime...załamałam sie twoja wiadomoscia...tak mi przykro...zapalam swiatelko *....masz juz 3 #...czas porobic badania,znalezc porzadnego lekarza,wprowadzic porzadne leki...czy ty brałas moze clexane???? ja zaczelam brac od 5tc zanim pojawi sie serduszko. kobietko witaj.a czy twoja ciocia ma nawrót z jakiegos konkretnego powodu czy tak poprostu to wrocilo??? ty jestes silna,dzielna,masz cel,ktory musisz osiagnac-dasz rade.agnieszkaala tez tak myslalam,ale tabletki bralam tylko przez jeden pełny cykl...zawsze jak zaczynam brac tak sie dzieje-tzn nie az tak jak teraz-wczesniej towarzyszyly mi zawroty glowy tylko jako skutek uboczny i mdlosci,ale to z 5,6 lat temu,a teraz mdlosci juz minely jak skonczylam brac tabletki,ale rozdraznienie,nerwowosc,apetyt i zawroty,bóle glowy zostaly...
...dziewczyna a dlaczego 7???? moja pediatra powiedziala,ze najwiecej ile moze wypisac to 10 na msc...puszka nam starcza na 3,4dni.Ala zjada duzo mleka.raz w msc jestem po recepte.a ty masz wogole zaswiadczenie od alergologa,ze masz dziecko z alergia i musi byc na nutra??? normalnie masz recepty ze znizka? plenitude nio to za wizyte &&&&&&.dulano sa rzeczy wazne i wazniejsze...nie raz bedziecie mogli leciec na wakacje,a tu sprawa wagi najwyzszej...trzymam &&&&.czarna ok.
.
!!! muszę się teraz więcej ruszać, więc mój J zaproponował, żebyśmy połazili po sklepach (chociaż tego nienawidzi), bo wcześniej chciałam sobie jakieś klapki wygodne kupić a przede wszystkim, żeby myśli w innym kierunku pchnąć… i wiecie co? Troszkę się ogarnęłam, wróciłam do domu i natchnięta podpowiedzią Pleni zaczęłam przeszukiwać neta w kierunku badań jakie jeszcze powinnam wykonać.