• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

pleni , super że na wizycie ok. teraz czekamy na malutką :)

My własnie przed szczepieniem , normalnie włosy się jeżą na glowie jak się poczyta.
Sprawdziłam w książeczce , Milan zaszczepiony Euvaxem w szpitalu , na szczęście nie tą wycofaną serią , ufff.
Zrobiłam nam dzisiaj morfologie , u mnie nawet całkiem dobrze bo hemoglobina 12,2 , a u Milana 11.

Magda , fajnie że Zosia dalej Zosią i to zdrowiutką :)
Agnieszkaala , na zgagę spróbuj migdały żuć , może Ci pomoże.

reklama
uff... mój Darek nie zaszczepiony wiec kamien z serca.. szczepienia odwlekamy na maksa.... będzie indywidualny kalendarz szczepien.....

Pleni piekna data :) koniec lipca.. cudownie... czekam na wiadomośc w razie czego.... oczywiście sms-a... (tylko niestety ine przyjmuje MMm-sów -chybaze podam ci nr tel mojego chłopa)

Karola
... jak młoda ci się tak często budzi to jednak może być ten zabek.... moja asia jak skoczyła pool roku to tak właśnie się budziła.. co 30min, co godzine... nie pociesze cie.. trwało to dopóki się zębiska pierwsze nie wykluły.... nie ma się co doszukiwać jakiś kłopotów emocjonalnych u dziecka itp. spraw...

Ja na antybiotyku... mam angine.. wczoraj zdychałam.. czułam się jakbym miała zaraz umrzec.... dzwoniłam do położnej i już wiem, ze przy kłopotach ze zbiciem temperatury można wziąć ibuprom.... jednak trzeba zachować1,5h przetrwy pomiędzy wzięciem tabletki i karmieniem... ja wzielam ibuprom 2 tabletki jak uśpiłam małego na noc... a dziś łykam co 4h 2 tabletki paracetamolu... i ten mój kochany synus spał od 22 do 6 rano... a ja?? a ja musiałam się 2 razy w nocy przebierać....

Szlag! Komu ja mam ufać jak nie lekarzowi??? No komu? Przecież nie kończyłam medycyny i moja wiedza ogranicza się tylko do badań po poronieniu które musialam sama sobie wyszukać... Teraz to nie będę spała po nocach. mam nadzieję że malej nic nie będzie. Raz była szczpiona tym cholerstwem... Pleni co o tym myślisz? po tamtym szczepieniu bylyśmy w szpitalu z racji gorączki i bała się że mała mi się odwodni...Teraz też mi gorączkuje... Osiwieje chyba...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry