pleni ja w to nie bede wnikac az tak, bo sie az tak nie znam, sa rozne opinie jak widzisz w polsce tez, w zasadzie kochana to potwierdzilas, ze progesteron powinien byc wlaczony wczesniej niz od testu i o to mi chodzilo doradzajac , nie odradzalam -uwierz mi, ze ja tu blagalam o duphaston mojego gp,po pierwszym, a pozniej specjaliste po drugim poronieniu zapobiegawczo i obydwoje odmowili, krotko, ze nie daje sie juz teraz, nic nie daje, jezeli nie ma wskazan- ale to odnosilo sie do mnie , nie dali i juz tez jestem ciekawa dlaczego??
a co do lekarzy w polsce ogolnie, to wiem, ze jest duzo rewelacyjnych i ambitnych, zorientowanych doskonale- mame i tate mam w polsce i to w medycznym swiecie;-) chodzi o to, ze nie wiesz na jakiego trafisz i trzeba sie konsultowac czasem, a teraz to tez sie zastanawiam, czemu mi nic o clexane nie mowil....i o jakis zastrzykach...
ale Ty to juz jak lekarz jestes prawie;-) 3 maj sie i &&&&& za Zojke:-)
a w ogole to co to jest ta nospa o ktorej piszecie? Neospasmina? To na uspokojenie jest? Mozna ja bez recepty w polsce kupic? Bo moze by mi przyslali