• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzewczyny tak sie boje,dziś rano pokazała sie plama krwi jasne j na papierze tak sie boje bardzo,ie chce stracic dziecka
Ból mam tak jakby miesiaczkowy czasem.pytlam lekarza to mowil ze szyjka macicy ok jest.

Ostatnia edycja:
reklama
As w tej chwili gdybym nie była wierząca to była bym za karą śmierci dla niego! Ale nie... On teraz spokojnie bedzie sobie siedział za nasze pieniądze i smiał się Wam w twarz! Mam nadzieję że mały zapomni ten widok. Jakim trzeba być potworem żeby to zrobić? No jakim????? :'(
Nisiao a może jedź dla świetego dpokoju na IP? Może to tylko krwiaczek, moja koleżanka tak miała. Ciąża jest już silna! Bedzie dobrze!!!!

Ostatnia edycja:
zadzwonie do gin i zobacze co mi powie.mam nadzieje ze to z hemoroidow bo tez je mam tylko tak to wygladalo jakby z macicy byl przezroczysrt sluz i jasna krew
Jednak to nie z hemoroidow,przy kazdym podcieraniu zostaje jakby taki rozowy jasny ślad,z moczu tez nie.Tak sie boje ide do tesciowej zDZWONIE DO gin,Boże kochany tak sie boje e chce stracić maleństwa,nie wierze w to.....że mogloby sie to skonczyc.
Naprawde mam bole brzucha takie jakby cos sie dzialo nie mocne,ale czuje ta macice nie wiem czy tak ma byc czy to cos zlego ale plamienie nic dobrego nie wozy

Ostatnia edycja:
Nisiao,ja bym brala jak w ulotce. I tam dobrze, ze Ci gin powiedziala, zebys brala. Moja jakos macha reka na te bakterie jak mieszcza sie w normach laboratoryjnych, ja sama po zuravit dla spokoju ducha siegnelam, bo inni lekarze na wszelki wypadek lecza wszystko u ciezarnych.

z krwawieniem nie panikuj. Ja tez mialam plame jasnej krwi przemieszanej ze sluzem, pamietasz? I zupelnue nie wiadomi, co to bylo. sprawa sie nadaje do archiwum x. ja mam hemoroidy i pare razy mi krwawily, wiec umiemnje rozpoznac, wtedy u mnie to nie bylo tp. hemoroidy jak masz to gdy przylozysz papier do pupy, bedzie intensywnie czerwona plama. ale one szybko przestaja krwawic. proponuje, zebys sie podmyla i sprawdzila papierem tak troszke glebiej jakby, wtedy bedziesz wiedziala, czy to gdzies ze srodka. moze jakies naczynko peklo gdzies. jak juz przeszlo krwawienie to pewnie i tak lekarz nic nie wymysli, a jak nie to dla ukojenia nerwow naprawde warto pojsc i zbadac sprawe. a na razie spokojnie.

nisiao jedź do gina albo na IP niech sprawdzą co się dzieje, może to być zwykłe otarcie, ale lepiej dmuchać na zimne

Wiecie co, jestem w szoku, bo dziś wstałam z okropnym bólem biodra i mojego m. wysłałam do apteki po maść fastum i mi dzwoni, że ona jest na receptę. Normalnie w szoku jestem bo takie maści jak fastum czy ketonal często używałam przy naciągniętych ścięgnach i nigdy nie były na receptę.

nisiao Ja brałam to miesiąc i bakterie zniknęły, ale teraz biorę profilaktycznie. Kochana dzwoń do gina i zastanów się,czy nie powinnaś jechać na IP. Tak dla uspokojenia, bo stres nie pomaga. Będzie dobrze kochana, nie denerwuj się na zapas :*

nisiao, NIE STRACISZ !!! Zdarzyło się bez powodu katherine i pewnie nie jednej innej, więc Tobie też mogło się przytrafić. Domyślam się, że strach przysłania rozsądne myślenie. Najlepiej jedź na IP, niech sprawdzą co jest co, żeby strachu i stresu nie nakręcać. Uspokoisz się a wszystko na pewno będzie dobrze:tak::-)

Bol brzucha na razie też potraktuj spokojnie, bo to może być reakcja stresowa. Mi jak się pojawiło krwawienie, przeszły mi wszystkie dolegliwości ciążowe. Ale okazało się, ze to w głowie przeszły tak naprawdę.Ja bym pojechała sprawdzić, co jest grane, żeby w razie czego zareagować. Koniecznie daj nam znać, co i jak, bo będziemy teraz wszystkie siedzieć jak na szpilkach w oczekiwaniu na wieści od Ciebie. Trzymamy mocno kciuki. A powodów może być cale mnóstwo. Dopiero bylas u gina i z maluchem przecież wszystko w porządku.

reklama
dzwonilam do gin i nie odebral,kazala pani rejestrujacaprzyjechac na 12.15 do niego.
caly czas nurtuj mnie te bole brzucha,w zeszlym tygodniu mialam takie jak na miesiaczke i to kilka dni pod rząd,lezalam caly dzienz przerwami na obiad,zmycie i znowu lezenie.naprawde jestem zalamana,te bole to takie nie mocne ale czuje to podbrzusze.ludziam sie ze to hemoroidy ale jak wkladam papier tak glebiej do pochwy to zostaje taki jasno rozowy slad taki jakby prawie ze nie wdoczny ale jest,ale rano przy siusiu sie wytarlam i mialam bialy przejrzysty śluz i jasno czerwona krew.jK SIE BOJE strasznie naprawde.czarne mysli nachodza ale z drujej strony mysle ze nie moze sie to znou powtorzyc....
grdlo mnie boli drapie lekko moze przez infekcje cos sie robi,rosze Was o modlitwe i kciuki....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry