hej dziewczyny :-):-) tak na marginesie pogoda nie dopisuje bynajmniej mi

więc żeby dzień był radośniejszy to musze sie wam pochwalić ze dzisiaj robiłam test i jest
POZYTYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak długo czekałam aby ujrzeć II kreseczki.Jestem mega szczęśliwa,mam nadzieję że wszystko dobrze się potoczy:-)
kochane miłego dzionka buziaki :*:*:*:*:
GENIALNE WIEŚCI !!!! MEGA GRATULACJE!!!
as ale Karolinka juz jest panna...a pamietam jak jeszcze niedawno opisywalas co sie dzialo z toba po porodzie,ile stresów było,a tu juz taka masz duza córe...a czy ten przystojniak na jednym ze zdjec to Kuba

?? jak on wogole w nowej szkole? i co z Karolcią z jej rechabilitacja??? a jak synek Agnieszki?
liluś to powodzenia w znalezieniu wiekszego lokum

.my tez wynajmujemy:-(.mam nadzieje,ze kiedyś sie to zmieni

.
kat ja pierwsze ruchy poczułam w 20tc...późno jak teraz patrze jak wy ciezaróweczki wyczówacie pierwsze smyrania fasolek...kochana ja bedac w ciazy jak i teraz zreszta rowniez byłam i jestem na łasce UP

.mysle,ze w ciazy raczej bardzo ciezko bedzie ci samej znalezc prace.nieciezarne kobiety maja z tym problem,a co dopiero z brzuszkiem...automatycznie jestes bardziej chroniona i pracodawca musi sie z toba obchodzic jak z jajkiem,a skoro daje ogloszenie,ze poszukuje pracownika to szuka samodzielnego i takiego,ktory zaraz nie pojdzie mu na zwolnienie...
eve mysle,ze jesli maz przedstawilby takie zaswiadczenie o twoim stanie,zagrozonej ciazy to mysle,ze zostawiliby go w spokoju.
Tak Karola ten przystojniak w basenie to mój mały Kubuś .Wydoroślało się chłopakowi.
Na 1 zdjęciu jest cała moja trójeczka .Klaudia też wydoroślała i jeszcze bardziej podobna do mnie się robi .

Kuba w nowej szkole genialnie .Skończyły się nasze wszelkie problemy .Leki też odstawiliśmy bo nie ma takiej potrzeby .
Kuba świetnie daje sobie radę z materiałem i ładnie wszedł w grupę .Dzieci go zaakceptowały i nawet ma 2 bliskich kolegów .Na koniec roku miał co prawda 3 trójki ,ale to za jego języczek głównie .Pani od jęz.Polskiego mówi ,że on nawet na 4 z plusem umie ,ale jej nie słucha i się z nią kłóci na lekcjach .Potrafi nie wyciągnąć przez pół lekcji zeszytu ,a potem w 10 minut chce wszystko nadrobić i nie pozwala tablicy zetrzeć..Jakby trochę "za karę" postawiła mu 3 ,ale niech jej tam...
druga trójka z plastyki i ostatnia z w-f ,bo wiadomo ,że dzieci autystyczne ze sprawnością fizyczną zaplanowaną niewiele mają wspólnego .;-)
reszta ocen to 4 i 5 z religii ma 6 ,więc jesteśmy mile zaskoczeni,gdzie w poprzedniej szkole jego skala ocen do osiągnięcia to było 1-3 i ze skierowaniem na nauczanie indywidualne ...ech szkoda gadać ...
Karola już dawno nie jest rehabilitowana ,bo nie ma takiej potrzeby .W tej chwili "znęca się " obok mnie nad psem ,a pies z zadowoleniem merda ogonem ,bo jej sierść wychodzi ,a Karola ją wyskubuje

Karolcia nadal nie chodzi ,ale myślę ,że już niedługo i nasz czas nadejdzie .
Za palec pójdzie wszędzie ,a sama boi się kroczka zrobić .Za to wybitnie szybko wchodzi po schodach i na czworaka i za palec krokiem naprzemiennym

.Karola nie uznaje kroku dostawnego

Jest totalnym rozrabiaką i wszędzie jej pełno,panna cycoholiczka i wrodzony bałaganiarz .Wszystko co znajdzie się na wysokości jej rączek musi byc na podłodze .

:-):-)
Co do Karolka Agnieszki to pierwsza bitwa wygrana.
Ojcu Karolka odebrali całkowicie prawa rodzicielskie i opiekę prawną nad Karolkiem przejęli prawnie rodzice Agnieszki czyli dziadkowie.
Teraz czekamy na uprawomocnienie wyroku i wtedy można zmienić Karolkowi nazwisko.
Mamy wrażenie ,że Aga w nocy przychodzi do małego ,bo Karolek potrafi się obudzić i dobrą godzinkę rozmawia z kimś i się popisuje w łóżeczku z pełnym zadowoleniem jakby właśnie Agę widział .
Jacek mówi ,że tak właśnie reagował jak ona z pracy wracała lub z zakupów to się zawsze przed nią popisywał...
Widać ,że mały jeszcze tęskni za matką choć już tyle czasu mineło od jej śmierci to jeszcze chodzi woła mama ,popłakuje ,mówi mama oć tu i takie tam...
To tyle u nas.
Uciekam bo trzeba kolejne rzeczy do sklepu robić ,a ja jeszcze sporo w tyle jestem z robotą...