• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Plenitude ogromne GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) bardzo się cieszę że Zojka już śpiewa i że z Tobą również ok, na pewno szybko wrócisz do formy :tak:

u mnie nic ciekawego, zaczął się nowy cykl, ale jeszcze nie starankowy, nawet nie wiem czy następny będzie starankowy podejrzewam że też nie... narazie ciągle praca i praca, jeszcze na pewno miesiąc tu będziemy a potem się zobaczy

trzymajcie się kobietki, kciuki za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Bibiana rozpakowana poprzez CC. Dzieciaczki urodziły się z wagą 2750g i 2450g. :-)
CUDOWNE WIADOMOŚCI
BIBI OGROMNE GRATULACJE !!!!
Jest!!!!! najbardziej wyczekane dziecko naszego wątku !!! Zoja , 3060g , 10 pkt urodzona o 12:40 dzisiaj

Gratulacje Dla rodziców!!!

Pleni pisze , że wszystko wyglada na to ,że u Zoi z karczkiem ok.
A MÓWIŁAM <ŻE TAK BĘDZIE !!!!
ALEŻ CUDNE WIEŚCI !!!

Pleni, teraz trzymamy kciuki za Ciebie, zebys jak najszybdziej odyskala pdlna sprawność, z ta jedzeniowa włącznie. Znając siebie, poprosilabym, żeby mi rodzina przyniosła jakieś kanapki do tego kleiku. No, ale co jak co, żołądek to ja mam ze stali. Nierdzewnej w dodatku.

Karolek, na zachodzie norma jest zasugerować pacjentkom, żeby odczekaly do pierwszej @. Choć niektóre zachodzą nawet wcześniej i też jest ok. Organizm nie jest głupi. Jak nie będzie gotowy to nie zajdziesz w ciążę. Lekarze za to są chyba niemadrzy. Mi po zabiegu jeden mądrala wymyślił, ze mam 6 miesięcy czekać.
Kleik musi być ,by uniknąć nie problemów z żołądkiem a z jelitami ,bo raz ,że jelita muszą się ułożyć a dwa ...wypróżnić się po operacji bez bólu to mistrzostwo świata chyba nieosiągalne ..

Witajcie kochane
Wraca córa marnotrawna i zagląda na wąteczek.Przyjmiecie?
Nie ,nie,nie w ciązy nie jestem ,ale tęsknię za Wami i czasami zaglądam .;-):-D

Ostatnia edycja:
Kat po 12 h pionizuja bo szybciej wraca sie do siebie, lepiej sie goi - mniejsze ryzyko niepotrzebnych zrostow itd. Wstalam, przeszlam pare metrow i znowu wyrko, dzis juz moge wstawac i pic wode - wczoraj tylko po pore kropli, dotane tez kleik do jedzenia, ostatni raz jadlam w niedziele o 18, jestem okrutnie glodna :confused2:

Karolek lekarz nr 2. Jak organizm nie jest gotowy to ciazy nie bedzie tak czy siak. Nie ma dowodow, ze dluzsze czekanie daje wieksze szanse na zdrowa ciaze.

KOCHANA JESZCZE RAZ DLA WAS GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!! MEGA SIĘ CIESZĘ BUZIACZKI DLA WAS :*:*:*:*:*

kochana skąd ja to znam nie mogłam patrzeć na te kaszki galaretki itd.....a najgorsze to ze w I dobie nie mozna pic myslałam ze uschnę
:-D:-D:-D:-D o niczym nie marzyłam jak tylko o wodzie :-D

Ostatnia edycja:
pleni wkoncu coreczka tatusia...moja Ala tez jest wykapany tatuś.kazdy to mowi.nie spotkalam sie jeszcze z opinia,ze mała jest do mnie podobna:confused2::baffled:...bedzie dobrze.teraz juz bedzie tylko lepiej.izw nio ja np zapisalam sie do szkoły na wekeendy co 2 tyg sobota,niedziela.wykłady sa po 10h średnio wiec mala tez bedzie na zmiane z tesciowa i moja mama...najdluzej zostala 3h z moja siostra i bylo kiepsko...:no:spłakała sie strasznie wiec nie wiem jak to bedzie.chcialam isc gdzies do pracy na wekeendy,ale takowej u nas nie ma...niestety u nas tez jest ciezko z kasa,ale nie moge isc dopracy na caly etat gdyz w tygodniu nie miala bym z kim zostawic Ali...mama pracuje,tesciowa takze,siostra od wczoraj tez i lipa...wiec pomyslalam,ze chociaz do szkoły pojde,dokształce sie w czyms nowym.agnieszkaala przytulam...as...ja juz tyle razy cie wywoływałam,ze az szkoda:crazy::eek::-D.

karola no trochę zabiegana jestem ,ale za to fotki Wam wrzucam ..

Załączniki

• DSC_0477.jpg
    DSC_0477.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC_0490.jpg
    DSC_0490.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC_0506.jpg
    DSC_0506.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 118
  • DSC_0508.jpg
    DSC_0508.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC_0514.jpg
    DSC_0514.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 78
Ja jestem wyjątkowo niepokorna pacjentka i zawsze wiem lepiej, wiec i tak bym te kanapkę wtrabila po cichu, a co by było potem, to juz nieważne. Ech. Nie wydorosleje.

Karolek, raczej by się to łożysko i tak odkleilo, jeśli miało się odkleić. Gdzieś nawet czytałam statystyki, ze kobiety, które zachodzą w miarę szybko po poronieniu (2, 3, 4 cykle) maja statystycznie mniejsze ryzyko ponienia, niż te, co czekają. Po pierwszej @ endometrium na logikę musi być normalne. Przecież taki zabieg to nic innego, niż złuszczenie go. A co robi organizm sam co miesiąc? Też je złuszcza i potem odbudowuje, i tak w kolko. Najważniejsze,żeby być gotowym psychicznie. Ja zaszłam w drugim cyklu po lyzeczkowaniu i niestety nie wyszło, ale przyczyny się dopatruje w porządnym przeziębieniu jakoś po owulacji, bo bardzo szybko ta ciąża nie wyszła.

katherinne ja po cc w pierwszej dobie wypiłam kubek wody, a na drugi jak na śniadanie dostałam kleik, to zjadłam dwie łyżki i mną tak targnęło na wymioty, że odstawiłam talerz i piłam tylko wodę tego dnia, więc dwa dni głodówki miałam.

reklama
katherinne wczesniej pytalas się o wyczuwanie ruchów, wczoraj gin pytał mnie czy już coś czuje wiec myslę że jest to możliwe, takie delikatne puknięcia w dole brzucha. ja na razie nic nie czuję. ale juz nie mogę się doczekać:-)
Mój S dostał list z WKU ze ma sie stawic na jakąś komisje wojskowa ale dokładnie nie wiemy czy chodzi o te dodatkowe przeszkolenie rezerwowych czy o cos innego. ja jestem podłamana bo nie moge nawet z domu wychodzic ani robic zakupow:(mam nadzieje ze wezma to pod uwage i nie zabiorą mojego S w takiej sytuacji bo bedzie ciężko. ta sytuacja mnie troche zdenerwowała, akurat na 12.08 ma wezwanie i wtedy tez mam wizyte u gina mam nadzieje ze zdąży wrócić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry