Plenitude ogromne GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) bardzo się cieszę że Zojka już śpiewa i że z Tobą również ok, na pewno szybko wrócisz do formy 
u mnie nic ciekawego, zaczął się nowy cykl, ale jeszcze nie starankowy, nawet nie wiem czy następny będzie starankowy podejrzewam że też nie... narazie ciągle praca i praca, jeszcze na pewno miesiąc tu będziemy a potem się zobaczy
trzymajcie się kobietki, kciuki za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

u mnie nic ciekawego, zaczął się nowy cykl, ale jeszcze nie starankowy, nawet nie wiem czy następny będzie starankowy podejrzewam że też nie... narazie ciągle praca i praca, jeszcze na pewno miesiąc tu będziemy a potem się zobaczy
trzymajcie się kobietki, kciuki za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

...bedzie dobrze.teraz juz bedzie tylko lepiej.izw nio ja np zapisalam sie do szkoły na wekeendy co 2 tyg sobota,niedziela.wykłady sa po 10h średnio wiec mala tez bedzie na zmiane z tesciowa i moja mama...najdluzej zostala 3h z moja siostra i bylo kiepsko...
spłakała sie strasznie wiec nie wiem jak to bedzie.chcialam isc gdzies do pracy na wekeendy,ale takowej u nas nie ma...niestety u nas tez jest ciezko z kasa,ale nie moge isc dopracy na caly etat gdyz w tygodniu nie miala bym z kim zostawic Ali...mama pracuje,tesciowa takze,siostra od wczoraj tez i lipa...wiec pomyslalam,ze chociaz do szkoły pojde,dokształce sie w czyms nowym.agnieszkaala przytulam...as...ja juz tyle razy cie wywoływałam,ze az szkoda