• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Małgonia moje ogromne gratulacje! Ja w obu zdrowych ciążach plamiłam i mam zdrowe dzieciaki.
Kłaczku ja Ale też karmiłam mieszanie przez 9 miesięcy i nie miałam problemu z laktacją, a tu ledwo miesiąc karmie, a tu takie problemy. Herbatke mam nawet taką:mieszanka rumianku, kopru, anyzu. Jest napisane, że na trawienie i zaczne pić, może coś pomoże.
Nisiao sówki śliczne.
Karola, Kłaczku ja F przystawiam co chwila tzn co godzine bo on taki żarłok wiec to chyba nie problem przystawiania. Może rzeczywiście woli butle i dlatego w cycach coraz mniej.

kłaczku fajnie że wróciłaś:tak: już ci gratulowałam więc tylko dorzucam swoje kciuki za kruszynkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze
a co do twoich spostrzeżeń na temat personelu medycznego, to smutne że mamy taką znieczulicę ale taka jest prawda, coraz więcej lekarzy i pielęgniarek zachowuje się jakby nie miało serca... mnie w szpitalu w Poznaniu przynajmniej nie próbowali pocieszać w żaden sposób, po prostu byli cicho (ale wiem że myśleli coś w stylu że to nic itp...), za to w małym szpitalu powiatowym w którym byłam w maju, nawet usłyszałam wyrazy współczucia od ordynatora który mnie operował więc wszystko zależy od tego na jakich ludzi trafisz...

małgonia w zasadzie nie dziwię się że lekarz nie każe ci się jeszcze cieszyć bo faktycznie lekarze są bezsilni na takim etapie ciąży, masz wszystkie leki które mogą ci pomóc więc pozostaje ci czekać, mieć nadzieję i się modlić żeby wszystko było dobrze, oczywiście życzę ci jak najlepiej i również trzymam kciuki za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

eve cieszę się z dobrych wieści od gina i jeszcze raz gratuluję chłopa, chyba niespodzianki już nie będzie ;-) a jak się czujesz z myślą o cesarce?

nisiao gratuluję 32 tygodnia, no to już torbę można pakować :tak::-) dzięki za fluidki, przydadzą się

u mnie nareszcie okres :-) dzisiaj 3 dc... po za tym u nas zimno, weekend będę miała pracujący bo trochę się dzieje na naszym campingu, przyjeżdżają grupy narciarzy na nocleg i obiad więc będzie co robić :-)

Ja nie wiem, jak ja czytam, wydaje mi się, że czytam wszystko po kolei a potem po ostatnich postach zawsze przychodzi refleksja: cholera, wróć! Znowu coś przegapiłam.

Nisiao, nie wiedziałam, że Ty masz taki talent! Jestem pod wrażeniem!

Eve, to już kawał chłopa u Ciebie w brzuszku. Widzę, że same dobre wieści. Gratuluję.

Neta, kolejny cykl przed Tobą a my dalej trzymamy kciuki mocnoooooooo!

Nisiao, ladne to! Masz talent.
Agnieszkaala
, u mnie sie zaczelo od... pustych cycow i wrzeszczacego z glodu Karola o 2 w nocy. :-D Biedny ojciec dziecia mego lecial na leb i na szyje do calonocnego marketu, tam molestowal jakas obsluge o dobranie mleka, bo obije nie mielismy pojecia czym sie w tym kraju karmi nienazarte nowordki. Mlody mial z tydzien? A potem po prostu zalapal, ze z butelki lepiej leci i jak trzeba bylo popracowac, zeby sciagnac z cyca do konca, to puszczal i czekal na flache. Tyle, ze on tygodniowy wciagal 120-150ml.

Moj osiolek ma dalej faze robienia wiochy... "Siee, myndo" chyba mu sie utrwalilo bo wszyscy sie smieja. Siara.:zawstydzona/y:

Edyta na razie się nie przejmuję, może jeszcze sie obróci, ale jak będzie taka potrzeba to nie będę panikować, cesarka mnie aż tak nie przeraża, dużo dziewczyn z mojego otoczenia miało cesarki i dały radę:)

katherinne a ile waży twój maluszek? bo jesteśmy na tym samym etapie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry