• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
teraz to są tak z Nienacka i niespodziewane, poprzednimi razami byłam cała obolała.. a teraz nic mnie nie boli. Najlepsze, że ja przed ciążą nie miałam tendencji do infekcji. A teraz nie robię nic, co mogłoby wpływać na zwiększenie ryzyka. Ba, ja nawet wanny nie mam. Nie ma co mi zakłócać tam na dole. Probiotyki też biorę. I kicha.

Klaczku,OneMoreTime my na razie nie staramy sie,jak juz pisalam dopoki nie dostane miesiaczki i wszystko nie wroci do normy.To na razie tylko takie cichutkie plany/marzenia.Zreszta ja nie dalabym rady teraz biegac z brzuchem za Alankiem,wyciagac Go z kazdego rogu,z kazdej dziury do ktorej wlezie.Ten maly wszedobylec pochlania cala moja energie.Wiec dopoki troszke sie nie usamodzielni to drugiej ciazy nie bedzie.

Kciuki za wszystkie nowe zaciazone zacisniete mocno,trzymajcie sie kochane,dbajcie o siebie i maluszki

A ja znow sama,maz byl dwa dni,ale juz pojechal.Pusto bez Niego,maly spi,chociaz nie bardzo mi sie to usmiecha,bo jest juz 18:00 wiec nie wiem,jak to bedzie z nocnym spaniem.Ech,pogoda okropna,znow jakis dol mnie dopada.Alanek troche pokasluje,maz kupil dzis syropek,nie wiem czy pomoze.Macie jakies domowe sposoby na kaszel u dzieci?

heja ja powtórzyłam test i już widać na zdjęciu zamieszczę poniżej .
Karola , Kłaczek - ja się czuję jak na @ , brzuch mnie pobolewa , gin kazał dla bhp łykać luteinę , to znaczy brać pod język no i mam nospę gdyby się nasilało , ale puki co jest to krótkotrwałe i przejściowe co jakiś czas , ale upierdliwe.No i może to dziwne ,ale zależy jak się ułożę , bo ja poleguję sobie ,a jak jakoś dziwnie usiądę na chwilę to czuję jakbym miała jakąś rewolucję w macicy , jak to nie przejdzie to biegnę w poniedziałek do gina popytać co to może być i jak to złagodzić żeby mnie tak nie martwiło , jednak jak sobie obiecałam tak robię , cieszę się bardzo ,że być może ktoś jest na rzeczy ;)

ło Jezusiczku kochany :D dziewczyny mega gratki kłaczek, karola i kobietka też :D hehe cudnie &&&&&&&&& ja tak jak Hona miałam nadzieję ze już bedzie cos sie pod sercem działo ale mała trzeba nosic wyciągać z najdziwniejszych miejsc w domu, młoda uczy sie chodzić i co bamsnie jest BAM i wyciąga rece co by ja poprzytulać ponosic, mały pożeracz energii jak bedzie dane może na wiosne bedziemy próbowac "jesienne" plany skończyły sie tylko na planach

kobietka , kreski jak się patrzy :) wykres widzę też piękny , ciążowy :) gratuluje !!!
IZW , hona , cierpliwie poczekam na te wasze drugie dzieciątka :) będę kibicować gorąco !
magda , fajnie ,że u siostry się układa pomimo wcześniejszych czarnych scenariuszy...

reklama
O Matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nasza Kobietka w ciąży:)))))))))))))))))))))))))))) Tyle czasu czekałyśmy na takie wieści:)))))))))))))))))))))Gratulacje!!!!!!!!!Długiej,spokojnej i nudnej ciąży kochana:))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry