agnieszkaala przy okazji szczepień też engystol może być stosowany. dużo zdrówka dla Was, bawarka to mit bo mleko krowie nie pobudza wydzielania mleka u kobiet, raczej liczy się jako podaż płynów i nic więcej, herbatki laktacyjne raczej podobnie, chociaż wpływ ziół jest bardziej prawdopodobny na laktację. przede wszystkim musisz pić tyle żeby wystarczyło na laktację i na funkcjonowanie Twojego organizmu, jeśli organizm nie ma odpowiedniej ilości płynów może z czasem ograniczać ilość pokarmu. tak jak pisze Karola, karmienie godzinami, jak najczęstsze przystawianie nawet jak nic nie leci, piersi pobudza ssanie. Ja w tej chwili wypożyczyłam medelę lactina plus i rozbudowałam swoją medelę na elektryczną i tak pobudzam laktację. przy następnym dziecku kupię elektryczny laktator na pewno. rozumiem Twoje problemy bo sama mam ten kłopot, jestem pod opieką poradni laktacyjnej - pić, jeść, karmić, inne domowe obowiązki na tym mocno cierpią, ja dokarmiałam 1,5 tygodnia i przeszłam całkiem na kp ale karmiłam całymi dniami.. dziecko woli butle bo łatwiej się je, a pierś to trochę zachodu jednak.. w moim przypadku jakikolwiek kontakt z butelką i smoczkiem uspokajaczem mega zaburzał ssanie u małej, odciągany pokarm podaję strzykawką, podaję pierś a strzykawką wciskam mleko pomiędzy sutkiem a jej usteczkami. ehh.
hona a więc za małą księżniczkę dla Ciebie &&&&
małgonia mocno trzymam kciuki &&&& rzeczywiśćie, czasu mam niewiele, ale staram się zaglądać
nisiao fajne te sówki:-)
onemoretime jakość nasienia może ulec zmianie, nawet na przestrzeni mniej niż 8 lat - warto sprawdzić. koszt badania ok 100 zł, nie jest refundowane, wcześniej trzeba kilka dni zachować wstrzemięźliwość i dowieźć do labu jak naszybciej lub pobrać w labie

niech coś da od siebie.
kobietka na widok tych testów nie czekam z gratkami do soboty

gratulacje, zdrowej i nudnej ciąży:-)

&&&&
karola może rzeczywiście zrób to badanie tak na próbę, niektórym wychodzi tylko w ciąży lub po poronieniu a innym poza tym też.
my z małą na antybiotykach, ja na duomoxie ona na zinnacie, tak się kończy homeopatia i witamina c zamiast konkretów..