• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej dziewczyny
dzisiaj wyjazd do domu a ja nie spakowana i jeszcze masę roboty przede mną, dopiero wróciłam z pracy... dlatego tak na szybko bo ciężko zostawić bez komentarza to co tu czytam
hona bardzo mi przykro (*) moje ciocie też zmarły młodo, nie zdążyły się nacieszyć wnukami
kłaczek to straszne... cholernie mi przykro, tak wierzyłam że tym razem to będzie bezproblemowa ciąża... (*)
kobietko bardzo się cieszę że wizyta udana i serduszko bije jak dzwon, faktycznie głupio wyszło z tym fb ale to nie ty powinnaś się wstydzić tylko te kobitki które ci gratulowały mimo że nie było żadnej oficjalnej informacji z twojej strony o ciąży, to co jest na forum powinno zostać na forum a fb to inna sprawa, ja chyba bym usunęła tego posta, ale jeżeli już jest za późno to trudno, nie przejmuj się, na prawdę to nie ty zawiniłaś, mąż również wybaczy, a rodzina zrozumie, to nie przestępstwo że ktoś wiedział szybciej niż oni
kat dobrze że się wypisałaś z tego szpitala, odpoczywaj w domku
liluś współczuję takiej teściowej :wściekła/y:ehhh nie ma nic gorszego jak teściowa stająca między swoim synem a jego żoną, trzeba pracować nad waszymi relacjami i pomału odcinać męża od pępowiny, wiem że łatwo się mówi ale są nawet poradniki na ten temat ;-)
karola ehhh szkoda gadać żeby dziadkowie tak się zachowywali, dorośli ludzie a jak dzieci :no: mam nadzieję że mimo problemów będziecie mieli wspaniałe święta, a dla dobra dziecka staraj się nie denerwować :-)
czekamy również cisną mi się na usta wyzwiska na nasz system prawny i tych opieszałych urzędników co myślą że wszystko mogą :angry: trzymam kciuki żebyście to wszystko odkręcili
trzymajcie się cieplutko, nastepnym razem będę już pisać z ojczyzny :tak:;-)

Kłaczku bardzo mi przykro...nie poddawaj się!!!
Kobietko gratulacje serduszka:)
U Małgoni tez jest dobrze. Widziałam na forum staraczki po straconej ciąży, że też już widziała serduszko.
Edytka szczesliwej podrozy Wam zycze. Moja tesciowa sie juz raczej nie zmieni. A co do odcięcia pępowiny to musze koniecznie poszukac i zakupic o tym jakąś dobrą literaturę:PP

Ja dopiero wróciłam z IP po 5 h..... o 13 zobaczylam sporą plamę na bieliźnie i miałam podejrzenie ze to wody plodowe. Na IP nie stwierdzili juz zadnego wycieku ale wod mam na granicy normy. W ktg już wyszla jakas czynnosc skurczowa i jutro mam sie zglosic na kolejne ktg zobaczyc czy skurcze sie zwiekszyly jak tak to nie beda czekac do 3 stycznia i bede miala cc na dniach:)
Dla kobitek z Wawy: byłam na IP w szpitalu Sw Zofii na Zelaznej i szpital oraz personel zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie, tylko te godziny czekania mnie zdenerwowaly ale chyba z tym jest tak wszedzie w szpitalach....

magda widzę,że Zosia jednak się zdecydowała na opuszczenie brzuszka:-) Gratuluję słodziaka
karola i jak nowe mieszkanko?
małgonia &&&&&&&&&&&&&
liluś współczuję teściowej
martka witaj.(*) dla aniołka
neta no ale co to wszystko szanownego lekarza obchodzi??? :wściekła/y:
hona przykro mi z powodu cioci
czekamy jeden kłopot nie dokuczy...Mam nadzieję,że sprawa z mężem się wyjaśni.Do szefowej brak słów.Dużo sił życzę.
kłaczek strasznie mi przykro. tulam...
kobietko gratuluję serduszka,głupia sprawa z tym fb,czasu nie cofniesz a zdenerwowanie tylko szkodzi dzidzi.Dziewczyny mają rację-przecież nic tam nie napisałaś...
karola powiem ci,że zachowanie dziadków twojego m przeszło wszelkie granice! Już po tamtym opisie nie poczułam do nich sympatii,ale teraz to już zdrowo przesadzili! Nie muszą cię kochać ( w koncu tak na dobrą sprawę jesteś dla nich obcą osobą),ale powinni cię przynajmniej szanować.

Karola masakra.... Co ich to obchodzi ile będziecie mieć dzieci. Wasza sprawa. Dorośli jesteście. Powinni dziękować Bogu że nie usuwacie, zabijacie itp itd.

Ja mam znajomą. W moim wieku (24 lata) -5 dzieci. Jedno nie żyję a dwójka jest chora. Nie mam pojęcia jak dziewczyna sobie daje radę. Bo jej M jest okropny.... Zero pracy, tylko by dzieci robił. Mieszkają w domu 3 pokojowym z jej rodzicami, dziadkami i 10 jej rodzeństwa!!!!!!!!!!! To jest dopiero nie odpowiedzialność....
Kobietka przepraszam ale juz któraś dziewczyna napisała to a ja jeszcze powtórzę. Dziewczyny to co na forum jest pisane niech zostanie między nami, żeby uniknąć takich nieprzyjemnych sytuacji....

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, ja przychodze zdac relacje z wizyty - wszystko oki z maluszkiem, ma całe 62mm, NT 1.05, kości nosowe obecne, niestety maluch dupka się wypiął i nie dało się podejrzeć co kryje między nóżkami. Ja za to dostałam skierowanie do szpitala na 7 stycznia w celu założenia szwu. Lekarz powiedział, że szyjka na ta chwile wygląda dość dobrze, ale profilaktycznie założymy szew. Tym bardziej, że ona do długich nie należy. W tej chwili ma 25mm... Lekarz powiedział, że jak wszystko dobrze pójdzie to wyjdę 13 lub 14 stycznia - i tutaj trochę jaja wyszły bo 14 i 15 stycznia mam egzaminy w szkole (robiłam sobie logistyka) Więc może być tak, że nici z egzaminów i za rok będę musiała się ubiegać o dopuszczenie do egzaminu państwowego. Ale mam nadzieje że wsio pójdzie dobrze, wyjdę tego 14 rano i pójdę prosto na egzamin
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Zobacz załącznik 599682 Zobacz załącznik 599683 Zobacz załącznik 599684

Jestem Kochane. Nie mam siły na nic, z pisaniem włącznie. Ale od wczoraj jakby ciut lepiej, nawet trochę posprzatałam w domu.
TAK, widziałam serduszko w poniedziałek. Maluszek ciągle mniejszy niż z ostatniej @ , ale było serduszko, widziałam. Uspokoiłam się trochę, ale optymizm ciągle umiarkowany. Poprzednie ciąże traciłam na tym etapie, juz po zobaczeniu serduszka, więc rozumiecie jak się boję i nie umiem jeszcze cieszyć, to mechanizm obronny. Następna wizyta w piątek po świętach , wtedy będzie już wszystko wiadomo.
\

Tekla - piękny człowieczek na tych zdjątkach. Ciężko będzie dojść na ten egzamin i się skupić, ale dasz radę.

Kłaczku, bardzo smutna wiadomość. Przykro mi strasznie, tak liczyłam, że Ci się uda.

reklama
Kłaczku, brakuje słów... przytulam najmocniej jak moge.

Małgoniu. gratuluje serduszka. kciuki za wizytę zaciśnięte!

Kat... to co sie działo w tym szpitalu to jakas PARODIA!!! Normalnie nic tylko skargę złożyc... No cycki mi opadły do samej ziemi jak to przeczytałam wszystko.

Neta kciuki zaciśniete za starania!

Enya co u Ciebie?

Kobietko, kurde głupio wyszlo z tym FB. ja dlatego nawet najmniejszych aluzji nie pisałam na FB. U mnie nadal nikt nie wie poza siostrą, znajoma położna i szefostwem. Rodzice i teściowie dowiedza sie na wigilię :tak:hmmmm a nie możnaby było wymyslic jakiegos fikcyjnego powodu którego Ci gratulowały? moze napisz do nich PW co jest na rzeczy, odpisz w komentarzu np. że dziękujesz za gratki, ze tak długo juz nie palisz czy coś w tym stylu, a jak je wtajemniczysz to pociągna dalej temat i mezu juz nie będzie zły, a i niespodzianka sie uda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry