reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Frezja_1 no właśnie nimom. Grrr...
Uuu, meszki mi do ekranu lecą. Się może przespać by trochę trzeba. Ooo niech już będzie poniedziałek.

Spokojnej nocki

reklama
Dzień dobry dziewczynki.
Wczoraj byłam na wsi trochę u taty i teściów młody się wybiegał .Zaprosił dziadków na urodziny bo w niedziele mu wyprawimy a w poniedziałek wyjeżdżamy w góry został równo tydzień do wyjazdu. Nie mogę się doczekać :)

Miłego dnia; )

@nafoczka ciastko wyglada mega[emoji7]
@Olasec przykro mi ,niemniej ciesze sie ,ze bedziecie mogli odrazu sie starac[emoji17]

@ivvonka kurka usmialam sie hahah[emoji23]

@...Margotka9022... pokaz brzucha[emoji4]

Ja myslalam ,ze heftuje sie w pierwszym trymestrze ale jak widac u mnie jest odwrotnie[emoji53]
Wczoraj podczas mycia zebow mialam pierwszego prawie ,bo nie do konca to byl heft ale cos tam poszlo.
Od jakis dwoch tygodni wlansie szarpie mnie jak myje zeby.
Wczoraj tez bylo mi niedobrze jak jechalismy autem,mam nadzieje,ze to jednorazowy wybryk:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 przybijam Ci piątkę bo ja też zębów myć nie mogę a co gorsze mam odruch wymiotny... jak myje buzię woda... serio. Masakra. Brzuszek z rana, bez śniadania. Pod wieczór jest dwa razy większy ale to normalne [emoji1]
Dziś zaczynam 11 tydzień [emoji3]
20170724_103108-1.jpg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170724_103108-1.jpg
    20170724_103108-1.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 278
reklama
@...Margotka9022... wlansie u mnie najgorzej jest jak plucze zeby[emoji58]blllle...az sie boje teraz myc,bo rano tez prawie poszlo.
Rosniecie ladnie[emoji7][emoji7][emoji7]a kilogramy jakies Ci przybyly?ja mam ok 1,5 na plusie

Ja mam 14 tydzien[emoji4]tez pokaze brzuchola z rana,wieczorem tez mam wiekszy,kulka mi sie robi[emoji4]
1500885888-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry