reklama
mamcia2014
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki.
Wczoraj byłam na wsi trochę u taty i teściów młody się wybiegał .Zaprosił dziadków na urodziny bo w niedziele mu wyprawimy a w poniedziałek wyjeżdżamy w góry został równo tydzień do wyjazdu. Nie mogę się doczekać
Miłego dnia; )
Wczoraj byłam na wsi trochę u taty i teściów młody się wybiegał .Zaprosił dziadków na urodziny bo w niedziele mu wyprawimy a w poniedziałek wyjeżdżamy w góry został równo tydzień do wyjazdu. Nie mogę się doczekać
Miłego dnia; )
mamcia2014
Ivonka hahahahaha
Funia90
@nafoczka ciastko wyglada mega[emoji7]
@Olasec przykro mi ,niemniej ciesze sie ,ze bedziecie mogli odrazu sie starac[emoji17]
@ivvonka kurka usmialam sie hahah[emoji23]
@...Margotka9022... pokaz brzucha[emoji4]
Ja myslalam ,ze heftuje sie w pierwszym trymestrze ale jak widac u mnie jest odwrotnie[emoji53]
Wczoraj podczas mycia zebow mialam pierwszego prawie ,bo nie do konca to byl heft ale cos tam poszlo.
Od jakis dwoch tygodni wlansie szarpie mnie jak myje zeby.
Wczoraj tez bylo mi niedobrze jak jechalismy autem,mam nadzieje,ze to jednorazowy wybryk:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Olasec przykro mi ,niemniej ciesze sie ,ze bedziecie mogli odrazu sie starac[emoji17]
@ivvonka kurka usmialam sie hahah[emoji23]
@...Margotka9022... pokaz brzucha[emoji4]
Ja myslalam ,ze heftuje sie w pierwszym trymestrze ale jak widac u mnie jest odwrotnie[emoji53]
Wczoraj podczas mycia zebow mialam pierwszego prawie ,bo nie do konca to byl heft ale cos tam poszlo.
Od jakis dwoch tygodni wlansie szarpie mnie jak myje zeby.
Wczoraj tez bylo mi niedobrze jak jechalismy autem,mam nadzieje,ze to jednorazowy wybryk:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
@Funia90 przybijam Ci piątkę bo ja też zębów myć nie mogę a co gorsze mam odruch wymiotny... jak myje buzię woda... serio. Masakra. Brzuszek z rana, bez śniadania. Pod wieczór jest dwa razy większy ale to normalne [emoji1]
Dziś zaczynam 11 tydzień [emoji3]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś zaczynam 11 tydzień [emoji3]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
reklama
Funia90
@...Margotka9022... wlansie u mnie najgorzej jest jak plucze zeby[emoji58]blllle...az sie boje teraz myc,bo rano tez prawie poszlo.
Rosniecie ladnie[emoji7][emoji7][emoji7]a kilogramy jakies Ci przybyly?ja mam ok 1,5 na plusie
Ja mam 14 tydzien[emoji4]tez pokaze brzuchola z rana,wieczorem tez mam wiekszy,kulka mi sie robi[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rosniecie ladnie[emoji7][emoji7][emoji7]a kilogramy jakies Ci przybyly?ja mam ok 1,5 na plusie
Ja mam 14 tydzien[emoji4]tez pokaze brzuchola z rana,wieczorem tez mam wiekszy,kulka mi sie robi[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom