D
Dlaczegotak
Gość
ena ... napewno !!!
Trzymam kciuki , a właściwie po co ! przecież jestem pewna że to będą ostatnie smutne święta .... nie wiesz że forum jest zaraźliwe ? A ja właśnie prądkuję bakterią szczęścia wywołującą lokatora w brzuszku ... Nie wiem czy do Wielkanocy uda ci sie dotrwać .... wiesz o czym mówię :-) i życze Ci tego z całego serca !!!
Trzymam kciuki , a właściwie po co ! przecież jestem pewna że to będą ostatnie smutne święta .... nie wiesz że forum jest zaraźliwe ? A ja właśnie prądkuję bakterią szczęścia wywołującą lokatora w brzuszku ... Nie wiem czy do Wielkanocy uda ci sie dotrwać .... wiesz o czym mówię :-) i życze Ci tego z całego serca !!!
Tez cala ciaze panikowalam, ale wdaje mi sie, ze z jednej strony to dobrze, bo przynajmniej wiadomo, ze niczego sie nie przeoczy i co wazniejsze bardziej wtedy na siebie uwazamy.

Jak się czujesz?
wow!:-) Ale super! Szybko zleciało...
Bardzo się dla Was cieszę.
sama ją miewam i tym razem jest dobrze... ostatnio miałam opryszczkę teraz przed świętami.

Piersi bolały mnie przez 3 miesiące, raz mniej, raz więcej. Dopiero w II trymestrze się "wszystko uspokoiło". Będzie dobrze! Trzymam kciuki! No i czekam na suwaczek.