• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ena ... napewno !!!
Trzymam kciuki , a właściwie po co ! przecież jestem pewna że to będą ostatnie smutne święta .... nie wiesz że forum jest zaraźliwe ? A ja właśnie prądkuję bakterią szczęścia wywołującą lokatora w brzuszku ... Nie wiem czy do Wielkanocy uda ci sie dotrwać .... wiesz o czym mówię :-) i życze Ci tego z całego serca !!!

reklama
:) hej dziewczynki

Troszkę mnie nie było. Ale to przedświątecznie a teraz wkońcu chwilkę mam. Złapałam wirusa w gardle no i siedzę w domku. Przez święta przetestowałam wszystkie chyba domowe sposoby na chore gardło. dzisiaj byłam u lekarza. Dostałam Tantum Verde w sprayu które podobno można w ciąży zażywać. Jeszcze poczytam na necie zanim sobie psikknę w gardełko.
Pozdrawiam poświątecznie pełne brzuszki :)

ena:
Uszy do góry. Los daje również wiele szczęśliwych chwil. Dla Ciebie też są takie zarezerwowane. Trzymam kciuki :)

chyba jestem w ciąży...

Tzymam kciuki, zeby to "chyba" zniknelo i zeby wszystko bylo jak nalezy.

Pewnie mnie juz nie pamietacie. Tez przezylam to co Wy, a teraz mam rocznego synka.
Dziewczyny naprawde mozna, po takiej stracie urodzic zdrowe Malenstwo. :tak: Tez cala ciaze panikowalam, ale wdaje mi sie, ze z jednej strony to dobrze, bo przynajmniej wiadomo, ze niczego sie nie przeoczy i co wazniejsze bardziej wtedy na siebie uwazamy. :tak:

Tak wiec Dziewczyny glowa do gory, bedzie dobrze,
a za wszystkie oczekujace juz Maluszkow Mamusie trzymamy kciuki i zyczymy szybkiego i w miare bezbolesnego porodu.

no i moje chyba zamienia się... nie jestem w ciąży... zrobiono rano test... jedna kreska... chyba mi nawet ulżyło, bo to za wcześnie, a po drugie rozstałam się z dotychczasowym z partnerem...
Pozdrawiam wszystkich i życzę wiele Radości dla was wszystkich!
BN.jpg

Byłam wczoraj na wizycie i wszystko OK ! Wyniki badań świetne , morfologia super prawie 15 , mocz ok, wasermany i takie tam tez ok ! Luteiny zostało mi kilka tabletek potem mam już nie brać. 11 stycznia kolejna wizyta a potem usg i mam nadzieje zobaczyć na nim pięknie bijące serce mojej dzidzi. Nie nawidzę badań usg, ale opowiadałam juz tą historie ze 100 razy i nie będe was 101 raz zanudzała. Boję się USG jak cholera po prostu !!! Lekarz mówi że to 6 tydzień i ciąża rozwija się prawidłowo ... i niech tak zostanie !Piersi dalej bolą , nudności dalej męczą , a do tego doszły wzdęcia paskudne :baffled:
Ale za to jestem trochę mniej senna : ))

Cześć dziewczyny!
Zgłaszam się po świętach, tuż przed Sylwestrem! :-D
Jakie macie plany na Sylwestra???

JoannA25 - śliczne zdjęcie!:yes: Jak się czujesz?
fogia - Filip już chodzi...:surprised: wow!:-) Ale super! Szybko zleciało...:rolleyes2: Bardzo się dla Was cieszę.:rofl:
Co do opryszczki, to ciężko mi cokolwiek doradzić...:sorry2: sama ją miewam i tym razem jest dobrze... ostatnio miałam opryszczkę teraz przed świętami.
A co do starań, to musisz sama zdecydować, ale ja bym się starała na wiosnę.:wink:
tolka23 - widzę, że i Ty się zdecydowałaś na zdjęcie... super!:yes: No i co tu dużo mówić... witam w gronie mam siusiaków!:-D
daga.p. - to już 30tc. ale fajnie!:-) Twoja dzidzia też super rośnie!
Ika_s - jak samopoczucie?:cool2:
Dlaczegotak - gratuluję dobrych wieści!:happy2: Piersi bolały mnie przez 3 miesiące, raz mniej, raz więcej. Dopiero w II trymestrze się "wszystko uspokoiło". Będzie dobrze! Trzymam kciuki! No i czekam na suwaczek.:wink:
post_ptaszyna - moje gratulacje!:-D Niezapomniane chwile... takie figle. Super! Ja też zażywałam Tantum-Verde na bolące gardło. Mam nadzieję, że już wszystko ok?:confused:
Magda29, ena - ściskam Was mocno!:happy2:
aph - ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie

Hej babeczki.

Agsno - przykro mi, że test wyszedł negatywnie i fasolka jeszcze się wstrzymała z wizytą. Na pocieszenie powiem, że sama robiłam ich kilkanaście zanim zobaczyłam upragnione 2 kreseczki... Współczuję rozstania z partnerem.

Dlaczegotak - super wiadomości...Hehehehehe:-D - niedogodzi się kobiecie. Czekaj, czekaj za kilka tygodni będziesz tęsknić za mdłościami ;-)bo ich już niebędzie, a ruchów jeszcze niebędziesz czuła. Wierz mi na słowo. One wcale niesą takie złe ...Doskonale rozumiem Twoje odczucia co do USG. Trzymam kciuki za Was.

Anna_ajra - patrz jak to zleciało. Jeszcze tylko 3 tygodnie i już możesz się "rozpakowywać";-) spokojnie... My Sylwka spedzamy w domciu - wiadomo kręgosłup już siada i bliskość toalety też ma znaczenie;-). Myslałam o wyjściu przed północą na rynek ale jak mnie złapie potrzeba to gdzie będę szukać....

Pozdrowionka i uściski dla Wszystkich.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry