• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tolusia;
Gratuluję :-) Mąż pewnie dumny jak Paw :-D no, ma powody :-)
Wiesz, ja wiem, że są różne szkoły z tym siedzeniem w domku. Mój gin widział jednak jak strasznie się boje dosłownie o wszystko i wolał abym została w domku. Poza tym na to nie maregóły... Ja w zeszym roku w grudniu będąc w ciąży załapałam wirusa cytomegalii (w pracy miałam doczynienia z setkami ludzi) no i niestety... ale tak jak piszę - na to nie ma regóły.

reklama
Witam !
Zauważyłam pewną prawidłowość : jak wymiotuję to trochę mniej bolą mnie piersi, a jak nie wymiotuję to strasznie mocno bolą, trochę to dziwne ale wolałabym wymiotować cały czas , żeby tylko tak mocno nie bolały :baffled:

a tak w ogóle to WESOŁYCH ŚWIĄT

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
Gdzie gasną spory, goją się rany
życzę Ci zdrowia, życzę miłości,
Niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
Kochanej twarzy, co rano budzi,
I wokół pełno życzliwych ludzi.
Wesołych Świąt!
Życzą
Ania&Adam

Dziękuję za wszystkie jasne anioły, które spotkałam na tym forum i które dały mi wsparcie. Mam nadzieję, że Nowy Rok przyniesie tylko same piękne chwile nam wszystkim.

Najserdeczniejsze życzenia,
pogodnych Świąt Bożego Narodzenia,
rodzinnego ciepła i Miłości.
A w Waszych pięknych duszach,
tylko radość niech gości.
Świąt dających spokój i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok.
Żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.
I co najważniejsze: oby pojawiły się Nowe Fasolki w naszym gronie, a nasze wyczekiwane Skarby zdrowe przyszły na ten świat w terminach.

Ika

Witajcie Kochane

Dawno mnie nie było, ale wciąż Was podglądam i śledze co się dzieje w Waszym życiu :happy2: U mnie wszystko dobrze:tak:Nawet ostatnio myślałam jak to było w zeszłym roku... Nie chce o tym myśleć, czułam sie fatalnie a w witrynach krzyczały dzieciece ciuszki: "Weź mnie"! :zawstydzona/y:

Życzę Wam Wesołych Świąt i
Wszystkiego Naj ... Naj... Naj... w Nowym Roku :]

Magda:cool2:

Dzielę się opłatkiem, sercem, myślą, ciepłym słowem by te Święta uśmiechnięte były i baśniowe. By ton kolęd dźwięczał czysto w każdym z nas, by lśnił jasno Betlejemskiej Gwiazdy blask
życzy Justyna, Filipek i Paweł

Spokojnych,zdrowych,rodzinnych Świąt,żeby było miło i wesoło,żebyście sobie naprawdę odpoczęły,naładowały akumulatory na następny rok
:tak::tak::tak:

Wesołych Swiąt dziewczyny!..radosnych i spokojnych,pełnych prazentów pod choinką..
Nasze aniołki napewno nad nami czuwaja...,tak więc przyszły Nowy Rok powinien być pełen samych dobrych nowinek!!!!
Sciskam was mocno...

Zdrowych,( mimo smutku , który w tym roku nas spotkał)wesołych, pełnych wiary i nadziei na przyszłość świat życze wam kochane koleżanki wszystkim i sobie też.
Sa to moje najsmutniejsze swieta, mam olbrzymią nadzieję że kolejne bedą juz naprawdę wesołe.:-)

reklama
Hej kobitki.

Niebyło mnie przez kilka dni ale musiałam się w końcu oddać światecznym przygotowaniom:-).

Dlaczegotak - fajnie, że z maleństwem wszystko wporzadku. Czekamy z Wami na dźwięk serduszka.:-)

Ika - mój juniorek też ma takie dni, ze nawet czekoladką ciężko go obudzić. Karzę wtedy małżowi słuchać czy tam w środeczku coś się dzieje. Zawsze słychać chlupotki ale ja ich nieczuję.

Toluś - a mówiłam, że masz brzusio na chłopa? Gratuluję.:tak:

Post_ptaszyna - super, że młody taki rozrywkowy.:happy2:

Pozdrowionka dla wszystkich Mamuś Aniołków.

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie,

Niech Was aniołek ode mnie uściśnie.

Na wigilijnym stole opłatek położy

I w moim imieniu życzenia Wam złoży.

Załączniki

• dalmatek261xn1.gif
    dalmatek261xn1.gif
    107,6 KB · Wyświetleń: 74

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć