• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jeżeli chodzi o ćwiczenia to preferuję aeroboy - więc raczej nie mam się co martwić;)

Wróbelek - gratuluję decyzji o zmianie podpisu:-):-):-) Duży krok do lepszego samopoczucia psychicznego:-):-):-)

reklama
Pixela,wiem,wiem,ale cóż zrobić.Jak poroniłam,to wtedy byłam właśnie chora:-(
A teraz też już przeszłam infekcję.2 tyg. temu też byliśmy chorzy i to bez przedszkola.Odizolować się nie mam jak,hahaha.Ja się na razie trzymam,tfu tfu,odpukać.
Kupiłam nawet miód manuka (poczytajcie,bo to ciekawa rzecz),taki cholernie drogi,silnie leczniczy miód z nowej zelandii.I zjedliśmy po łyżeczce:tak:
Chorej siostrze zresztą też kupiłam,może jej pomoże trochę:zawstydzona/y:
Trzymajcie .Papapa.

gabi to współczuję choróbsk, ja ostatnio tydzień bez wiki lezałam z anginka ropna u rodziców by nie zarazić malucha a tu jak widac co innego ją dopadło hehe...i i tak gil do pasa i noce nieprzespane...podjrzewam, ze ja gardło boli bo dziś nawet gryza jedzenia nie tkneła, a pic też za bardzo mi nie chce...:-(
czasem tak jest, ze jest o jedna rzecz dla organizmu za dużo i nie da rady....

wróbelek, ja sie czuje dobrze, 2 tygodnie do 2 małpy mi zostało, miałam usg, wszystkie dotychczasowe badanka mam idealne ale na radosć poczekam jeszcze ze 2 tyg, wtedy dojdą wyniki wymazu, hormony tarczycy i wirusówki...

Dziekiuję Mam nadzieję, że chociaż z pieskiem się uda.................... Gabi Ty mi zdrowiej......... Jak chcesz to przyślę ci miodu ze "starej" zelandii hi hi I to za darmo...............

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry