• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no i nie pospałam niby mi sie chce spac niby nie wrrrr

Marzena ja do mojej ginki chodze na NFZ ale tym razem jak poszłam to termin był na listopad wiec sobie odpuściłam zapłace to 50zł LISTOPAD PARANOJA :angry::angry::angry::crazy::rofl2:
niestety moja gin nie robi usg :-(

also strasznie sie ciesze ty juz mozesz byc spokojniejsza mnie i guske jeszcze 2 tygodnie niepewnosci czekaja :-(:frown:

reklama
dziewczyny czy Wy chodzicie prywatnie do gin ?bo u mnie na wizyte w przychodni trza czekac 2 miesiace wrrr sama juz nie wiem czy jak beda 2 krechy to brac progesteron na własna reke czy czekac do wizyty?

Ja chodzę na NFZ, ale jak zobaczyłam dwie kreseczki, to zadzwoniłam do mojego ginka i kazał mi przyjść w poniedziałek(dzwoniłam w piątek wieczorem) Mój ginek ma codziennie zarezewowaną jedną godzinkę dla pacjentek z wyjątkowymi przypadkami...np jakieś krwawienia, grzybice, upławy itp i wtedy zawsze można do niego przyjść. A tak normalnie to czeka się trzy tyg. A najlepsze jest to że w gabinecie ma USG i KTG.

Allaa wielgachne Gratulacje!!!!!

Witam wieczorem!

Tyle tu dobrych wiadomości,Guśka,Allaa gratulacje i proszę się nie denerwowac bo to szkodzi fasolkom.

Kasiek ja też jakos jestem pewna,że zaciążyłas:-):-):-):-)cierpliwości:-):-)

Ja też bym chciała zobaczyc ll krechy ale czuję,że zostanę za chwilę sama bo mnie się nie uda:no:

A mi jakoś smutno,zmarła chrzestna M którą bardzo lubiłam,miała białaczkę:crazy:Coś ten rok nie jest dla nas łaskawy.

Zyczę miłego wieczorku i spokojnej nocki wszystkim:-):-):-):-)

jestem znowu.Pospałam sobie godzinke i juz mi lepiej:-):-):-). Przez ostatni tydzien dziwnie zmeczona byłam:-):-)i po pracy zawsze musialam sie zdrzemnac, chyba juz znam przyczyne:-):-):-).
Maz polecial do apteki po dwa testy i oczywiscie zrobilam drugi:-):-):-).Teraz krecha juz ladniejsza, drugi tescior zostawiam na sobote-dzien spodziewanej@.

Hej,jejku Alla gratulacje !!!:-)
Ja do gina chodzę prywatnie co 2-3 tyg.(100 zł,ma usg,ktg i wsio),nie muszę się rejestrować tylko za każdym razem dobre kilka godzin wysiedzieć w kolejce:baffled:
Ledwo żyję naprawdę.Ble,ble,ble...
Pozdrawiam serdecznie.Papa.

reklama
Karola, bardzo mi przykro z powodu smierci chrzestnej M:-(.
Mam nadzieje, ze dla Was tez niedługo zaświeci Slonko.
Teraz poczytam zaleglosci, mam ich chyba ze sto stron:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry