• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki zimno strasznie normalnie nosa się nie chce wytknąć z domu czyżby to już koniec ciepełka :-(:no::no::no::-(ja dzis na rozgrzewke robie porzadki w szafach a co i tak w nic nie wchodze po co sie dalej łudzic :happy:;-):tak::-D

Agnieszka cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty u gin. to bardzo dużo jak ma się lekarza który tara się pomóc a nie ma wszystko w d**** :-) więc 3 mam kciuki oby w październiku były II :-):-):-)

Gabi czekamy na wieści a to pech sraczka Cie dopadła :baffled::baffled::baffled: mam nadzieje, że dojdziesz jakoś do lekarza 3 maj się kochana :-)

Szafirek mam nadzieje ze ta torbiel sama się wchłonie paskudztwo wstrętne przepędzam a kyszzzzz nie dobra no ;-):-)

Mircia kochanie cieszę się , że czujesz sie coraz lepiej :-) i oby dzidzi a juz nie płatała figli bo ciotka sobie już z nią pogada ;-);-);-)

Kasiek a Ty to chyba na dupsko chcesz dostać :angry::angry::angry:ma sz tu narzekac stekac marudzic ile wlezie od tego my tu jestesmy żeby wysłuchiwac Twoich narzekań :tak::tak::tak: ja wiem , że zamiesiąc zobaczysz II a jak ja mówie to tak bedzie uwierz mi w pracy jak ma przyjechac regionalny kierownictwo do mnie przychodzi i pyta jakie mam przeczucie i zawsze sie sprawdza :tak::-D:tak::-D
wiec mówie Ci kochana szykuj sie na październik czarownica Ci to mówi :tak:;-)

Edi ma nadzieje , że się kurujesz i Wiesiu dobrze grzeje :-);-) wracaj do zdrówka kochana

Reszte niewymienionych dziewczynek sredecznie opzdrawaim i witam nowe koleżanki tyle nas juz tu jest , że sie czasami gubie :confused::baffled::tak:

reklama
Wiecie dziewczyny , bardzo sie ciesze ze tu dolaczylam:-) widze ze jest tu milutko ,cieplutko i wyczowa sie niesamowity optymizm i pozytywne myslenie!!!
Wierze , ze kolejno bedziecie oczekiwaly okruszka:-) Cierpliwosci!!! Ja od kiedy stracilam druga dzidzie , czekalam bardzo dlugo na te dwie piekne krechy(prawie dwa lata) Ale na szczescie jakos w marcu trafilam do cudownego gina , ktory powiedzial ,ze pomoze mi zajsc w ciaze i urodzic zdrowa dzidzie:-) jak narazie jest ok!Ale musze lezec i pozeraz relanium co nie jest dobre dla okruszka!
Trzymam za was kciuki! Powodzenia i wytrwalosci!
A i jak znam siebie to i ja wam tu nieraz bede narzekac:-)

kasiekkm...to ty jestes taka miła, ze poczekasz z fasolka na mnie :-)))....teściory owu kupiłam na allegro, 10 szt 19 zł :-))) ale w aptece tez są 5 szt 26zł....bedziemy testować w tym miesiącu i wymieniac sie informacjami kiedy sie kreseczki II pojawią a potem odliczać do @..... albo jej braku....

teściory noszę w torebce już 2 gi miesiąc na szczęście :-)

niusi@ a te fluidki tylko dla kaśka? bo byłam pazerna i podkradłam troszkę:-D

haha pixela bierz ile chce do mnie chyba jeszcze nie dociera ,że ktoś mieszka w moim brzuszku jakoś boję się uwierzyć jak zobaczę to już będzie dobrze jeszcze 410 dni jak wiecznośc normlnie
a wogóle to od jakiegos czasu ma ciągle zbereźne sny haha to chyba z braku przytulanek ;-(

Ja przekornie nie mam w domu ani jednego testu żeby mnie nie kusiło zrobic wczesniej,za bardzo potem cierpię.Nie mam żadnych objawów za bardzo więc nie chcę się nakrecac,poczekam i kto wie czy do was nie dołącze w pażdzierniku.

reklama
Karola wiesz mi tez dzisiaj się śniło ,że dostałam tą wstretna@@@@@@@@@@@ i dlatego zrobiłam test ble,,,,,,,,,,,,,,,a tu nic,,,,ale może u ciebie akurat,,NIUSIA@@@@@@@@@@@@@@łapie fluidki,,,i trzymam cie za słowo ...........,,,,,,ook pixxelko.,..ja zaraz zamówie ,,,,,,,,,, to zobaczymy co i jak,,hehhehdzieki niiusia!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry