• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pa Słodziutka...smacznego.................
Edytko....ja właśnie tak zrobiłam....(były dni płodne...i hop)..teraz zobaczymy co nam los przyniesie...ale boję sie.....i jak przemyśle sobie wszystko to sama nie wiem czy chce czy nie...czy podołam i czy bede na tyle silna aby wytrzymać strach i go przezwyciężyc....Zobaczymy bo tak szczerze mówiąc to zmieniam zdanie bardzo często.Raz chce raz nie......i nie wiem co gorsze myśl o tym ,ze nie dam sobie szansy czy strach przed kolejnym niepowodzeniem....

Ostatnia edycja:
reklama
mogę cos napisac na pocieszenie ...choc chyba niusi to nie pocieszy w tej chwili ale może kiedyś.....
jeśli to była ciaża biochemiczna i wszystko samo sie oczyści to bedzie mogła zaczac staranka bez oczekiwania 3-6 miesiecznego... moja koleżanka z forum Starające się na BB w pod koniec czerwca jak zaszlam w ciażę miała ciażę biochemiczną...beta 24 i spadła w 5tc, potem dostała @...a dzis idzie do gina na 14:40 bo 1,5 tyg temu na nowo zobaczyła II i miała tym razem bete w 31 dc ponad 1000 :-), beta ładnie przyrasta i może juz cos dziś zobaczy po to 5,5 tc :-) i chyba sie udało tym razem.... ZOBACZCIE JAK SZYBKO :-)))... dilajla, ty juz możesz działać :-)

Aguś jesteś silna.. Będzie dobrze, tylko jeden jest warunek.. TY SAMA MUSISZ UWIERZYĆ W TO ZE BĘDZIE DOBRZE! ze dasz radę i podołasz wszystkiemu.

pixella ale nie zawsze jest tak kolorowo.. choć zyczę wszystkim aby własnie tak było jak w przypadku Twojej koleżanki. Ale ja zostaję przy swoim i mówię.. że lepiej zrobić choć podstawowe badania zanim znów podejmie się próbę.

Już po więc teraz pozostało nam tylko czekać
Lekarz mi zapisał tak jak już pisałam wcześniej acesan i kw foliwoy 5mg i od jutro czyli od 16 dc mam brać luteine 2 razy dopochwowo
Jeżeli się uda to mam brać dalej a jak przyjzdie @ to mam odstawić luteine i zonowu w nast cyklu brać od 16 dc
Tak już na wrazie co aby wzmocnic ciąże

Słodziutka u kingusi nie jest kolorowo, w lipcu po badankach pani doktor powiedziała jej, że ma zespół leniwych jajników (czy cos takiego) miała bardzo nieregularne cykle, jajeczka się produkowały ale nie pekały...chodziła na monitoring 3 cykle, brala hormony i coś na pęknięcie jajeczka i sie udało juz w 2-3 cykle po ciązy biochemicznej, ona duzo nadzoeji miała w sobie..... aaaaa lekarka mówiła, ze jak sie uda po roku to będzie dobrze... My tez musimy miec nadzieję i wiarę, ze się uda....a kingę trzeba trzymac kciuki by sie maleństwo dobrze rozwijało....

reklama
Aniu, więc pomilczę. Mam nadzieję że wiesz co chcę Ci przekazać

pixella własnie dlatego jednak zalecam ja ... też dodatkowe badania. Bo lepiej jednak wiedzieć na czym się stoi. Więc i za Kingę w naszych modlitwach znajdzie się miejsce. Za nią i JEJ kruszynkę.

Ala witaj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry