• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dilajla ja tez mam od 16dc.luteinke ale w postaci duphastonu.
Zobaczymy co bedzie ...co nam przyniesie los.....za ciebie trzymam kciuki.
Mała,Cyniczna,Shyla,Asiq,Maggie....co z Wami?
Wiecie ja zrobiłam kilka badan ...sa ok...ale ciągle mam taki niedosyt...nie wiem czy wystarcza chociaz ginek mówił,że zachodzić.....

Faktycznie mała juz dawno nie dawała znaku życia.

Joasia 27 wychodzi za mąż.. moze szał przed slubny? Moze strach? Moze tylko brak czasu i dlatego Jej nie ma??

Maggie... wiem czemu Jej nie ma :-(

Shyla? nie mam pojęcia?
Asiq oraz Patrycja1985 i tarasia i jagna/??
Gdzie są te dziewczynki?

Dzięki Dilajla......
Ja tez czasem mam ochote "odciąć"sie od BB..ale nie potrafię,chyba wolę być z Wami niż siedzieć w kącie i płakać...tu zawsze znajde pocieszenie i dobre miłe słowo....dziękuje Wam za wsparcie,jesteście kochane...
A teraz uciekam juz szykowac obiadek...papapappa

Pati, strasznie mi przykro. Przytulam Cię mocno.

Kasiu i pozostałe dziewczynki dziekuję za modlitwę.

A mi się dzisiaj tak chce rzygać, że masakra. Cieszę się z tego ogromnie, chociaż najchętniej to bym chyba puściła pawia...

Edytka, to jutro dla nas znowu kolejny sądny dzień. Ja już się nie łudzę, że te markery będą niższe. Boję się, że mama się podda i to będzie moment. Bo wiara i walka jest najważniejsza.

also puść pawia tylko nie na monitor ;-):-D gratuluję tych objawów ciążowych o które tak walczymy!!
Tak.. ja też nie wierzę by gastroskopia coś nowego dobrego wniosła...
a może wierzę??? Nie wiem już sama. Wiem tylko tyle..tak jak i Ty pragnę by mama się nie poddała. My będziemy walczyć z NIĄ ... tylko by Ona miała siły i ochotę na TĄ Walkę

reklama
Also i Słodziutka jak tam czytam o Waszych mamach to ogarnia mnie taki smutek i zarazem strach, bo każdego może spotkać to samo..................
Jest mi bardzo przykro z powodu choroby Waszych mam, sercem jestem z Wami i modlę się za nie, aby jeszcze Bóg dał im pobyć na tym świecie jak najdłużej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry