• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak po dłuższym zastanowieniu to przecież praca w sklepie nie może byc dla mnie priorytetem. Pomimo licznych zalet jakie ma ( zarobki są w niektóre miesiące duzo lepsze niż w innej pracy, a i znajomi super), nie chcę całe życie pracowac w sklepie... Mąż juz dawno namawiał mnie na zmiane. Mówi że po studiach to powinnam w biurze siedziec a nie latac z butami do klientów:) Moż e faktycznie to dobry moment..........
Myślę że rozwiązanie samo przyjdzie............
Dziękuje Wam wszystkim za pamięc i dobre słowo..

reklama
Ja sobie obiecałam ze jak będę w ciąży to od razu idę na l-4,l-4 płatne 100% a to co dostaję ponad to to przejeżdzę i przejem w sklepie bo też pracuję w sklepie.

Wiecie u mnie sytuacja wygląda tak, że w pierwszej ciąży i tak miałam luz. Wszyscy wiedzieli , że jestem w ciąży i nie wolno mi dzwigac, ale mimo wszystko w sklepie nie da się tego uniknąc. Można starac sie to ograniczyc ale wyeliminowac nie a ja strasznie sie boje że jeśli na l4 nie pójdę to coś znowu może pójśc nie tak..........
Także reasumując- jeśli mam do wyboru pewną pracę ale niepewnośc, że ta praca moze mi zaszkodzic.... lub ewentualną stratę pracy, to wybieram to drugie. Nawet jeśli tragedia sie powtórzy (odpukac) nie bede sobie miała nic do zarzucenia:)

Karola no widzę że nasza sytuacja jest dośc podobna:) Zobaczysz uda się nam, chociaz tak trudno wierzyc....zwłaszcza kiedy docierają do nas tak straszne wieści (Pati trzymaj się jesteśmy z Tobą!!!!!)

Nawet powiem Wam że pytając mojej lekarki o pracę w przypadku ciąży bałam sie ze powie , że praca nie zaszkodzi i że l4 mogę dostac dopiero pod koniec ciąży.... Na szczęście lekarka rozumie i chyba wie co najlepsze skoro sama chce mnie wysłac na zwolnienie od samego początku:)

reklama
czesc kobitki...jestem zameldowac sie.....
NIUSIA....PRZYTULAM CIE BARDZO MOCNO....TRZYMAJ SIE I NIE PODDAWAJ...
U MNIE OK....pogoda wczoraj przepiekna byla...dzis juz troszke gorzej ale nie pada....podobno kilka nastepnych dni ma byc ok....ciesze sie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry