• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
My właśnie poćwiczyliśmy z M:)

magdalenko zaintrygowalas mnie hihihi chyba zmeczenie M przegra z cwiczeniami kudlatkowymi-gwałt bedzie i tyle :-):-D:-D

hihi a tak na marginesie to wasi tez tak maja ze spia a im ptasior sam bryknie :-D:-D:-D nawet by nie wiedzial ze jest zgwalcony jakby chciala:-D:-D:-D ja sie budze i widze namiocik a on spi z otwarta paszcza i pohrapuje :-D:-D:-D a lerzy na pleckach z rekami pod glowa tak jakby sie opalał na plazy :-D:-Dn nie wiem jak tak sie da spac :-):-):-):-):-):confused::confused::confused:

mam pomysla zeby ozywic troche temacik :) moze napiszcie co zrobilyscie najbardziej szalonego w zyciu? ja napisze na koncu hihi bo duzo tych szalenstw bylo i musem pomyslec co bylo najbardziej szalone

własnie odkryłam cos niesamowitego!! moje koszatniczki to parka!!!! beda miały młode!!!! i co teraz???? wpadka?!?! masakra co ja zrobie z tymi swirkami??? i jak płec rozpoznam?? za kilka dni sie udrodza bo jednemu sutki wyszły a ja myslałam że ma jakies krostki a dzisiaj dojrzałam ze to sutki a tak maja jak sie zbliza poród!! ludzie nie chcecie takiego glupolka bo samca bym oddała, musze kupic druga klatke dla samca bo mi zas sie wybzykaja, a baby w zoologu zabije bo mial byc samiec!!! Carrii nie znasz kogos z żor kto by chciał koszatniczke? albo dwie jak sie samce urodza?

Pati poczekaj chociaż do pirwszej @ bez przytulanek Musi Ci się wszystko zagoić, a ze starankami poczekaj przynajmniej 3 mies. Ja nie czekalam i gin bardzo mnie opierdzielil bo mowil, ze takie ciaze mogą sie bardzo zle skonczyc

maluchy wesma ale mojego grubasa samca to juz watpie... a ja wkoncu chce miec koszatniczki ale jednej płci... a samiczka jest bardziej przyjazna... no nic sama sobie ten problem zgotowalam moj M powtarzał zeby nie kupowac... a ja mówiłam że lepszy kocurek bedzie... no i masz babo placek, jutro kupie chyba druga klatke dla samca... bo czasem sie piora i jeszcze sobie krzywde zrobia a raczej małym...

ze starankami bede czekac 3 @ ale kudlatek sobie nie odmówie, używamy gumek i uwazamy wiec mysle ze bobasa nie bedzie jeszcze chyba ze za pierwszym razem po poronieniu bo bylo bez ale nie w srodku...

nic ide zaraz plusk
najbardziej mnie martwi to ze wzielismy ta samiczke jak miala jakies 6 tygoodni czyli bardzo mloda byla a teraz juz bedzie miala maluchy-boje sie ze nie przezyja :( a po za tym bede musiala isc z nimi do weta bo teraz to juz sama nie wiem jak rozpoznac plec a bylam pewna ze sa dwa samce bo maja te same podwozia... no to sie poplatalo zas tescie beda ujadac i madrowac... dobranoc

reklama
a ja se dzisiaj poplakalam troche juz dawno tego nie robilam wiec se oczka musialam troche oczyscic tak mnie jakos napadlo :-(
ale juz jest troche lepiej
i bedzie lepiej
przeciez to rzucenie palenia to tylko i wylacznie dla dzidziusia jest ja szczerze mowiac uwielbialam palic wstawalam rano i pierwsze co to kawa i papieros niami ale wiecie co za kazdym razem jak mysle o papierosie to mysle odrazu o dziecku i mi sie odechciewa palic :-)
ehhh jutro znowu 5 godzin w busie masakrejszon normalnie :wściekła/y:
a my ostatnio z M tak zmeczeni jestemy ze nie mamy sily na figle :-D az dziwne u nas to :-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry