• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

anesto naprawde nie wiedzialas? ze ja w ciazy? to tylko oznacza ze maloc cie tu
sylwia mdli cie jak czytasz co ja jem? to i dobrze:) ja nie narzekam.....ale dzis znow prawie caly czas glodna jestem....zostawialam sobie pomidorowke i co? pan kibelek tez ja dostal wrrrr

reklama
Pati.b ja straciłam moją ostatnią fasolkę w czerwcu tamtego roku czyli 7 miesięcy temu.... niestety muszę jeszcze poczekać bo zmieniłam pracę.... a praca warta poczekania paru miesięcy dłużej..... gdybym nie zmieniła pracy to pewnie bym zaczęła staranka po czwartej @ bo wtedy miałam zrobione wszystkie badania....

Agnieszka_AJ, Selenka no wiecie co??? tak na momencik i już???? ale całuję was mocno i czekam na dłuższą pogawędkę......

Kinguś daj znać co z twoimi jajeczkami:tak:

Gabi niestety chora i pewnie nie ma sił na BB.... zdrowiej nam kochaniutka jak najszybciej.....

Pati.b ja straciłam moją ostatnią fasolkę w czerwcu tamtego roku czyli 7 miesięcy temu.... niestety muszę jeszcze poczekać bo zmieniłam pracę.... a praca warta poczekania paru miesięcy dłużej..... gdybym nie zmieniła pracy to pewnie bym zaczęła staranka po czwartej @ bo wtedy miałam zrobione wszystkie badania...

ja prace ledwo co dostałam, ale jak pomyśle że moge czekac na umowe 6 miesięcy to chyba to oleje i będą staranka wcześniej jak oczywiście nie będzie przeciwskazań, bo 6 miesięcy nie wytrzymie a moim zdaniem jak pracodawca kombinuje zeby kase dostac od urzedu to nie do końca mu zależy na nowym pracowniku :wściekła/y: wiec ja tez mam go gdzies, płacic ma mi tysiac zł wiec majatek to nie jest... narazie to pracuje tylko dlatego żeby z domu sie wyrwac bo juz od 1,5 roku siedze na moich 4 literach i tylek sie mi zrobil plackaty :wściekła/y::wściekła/y: a ja tak nie kcem:no::no: wkońcu do ludzi trzebabylo wyjsc bo juz z moimi koszatniczkami zaczynałam gadac :szok: :-D :-D

wracam do nauki teraz niemiecki, a jutro od nowa :wściekła/y: :dry:

Pati.b nie sugeruj się tym że cycki cię nie bolą,do ciąży bolące piersi były u mnie pierwszym objawem że @ się zbliża ale po poronieniu jeszcze ani razu nie bolały a @ przyłaziła.Minie troszkę czasu zanim wszystko znowu wróci do normy.:tak:

dobrze że mnie uprzedziłas :) bo ja nawet podpasek ze soba nie zabieram do pracy :sorry2: zapomniało mi sie że sa mi potrzebne :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry