• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc dziewczyny
Ja Cię Gabi doskonale rozumiem Mam dziś to samo, a gin bedzie dopiero w srode, bo na pogrzeb jechal w rodzinne strony. Do rodzinnego nie ide bo mu nie ufam (czekam, aż pani dr ,z którą pracowałam w szpitalu otworzy swój gab.) W nocy praktycznie nie spałam bo miałam straszny kaszel, katar i ból gardła. Jakby tego było mało mama musiała iść do pracy na 36h i koniecznie dzisiaj musiałam jej coś w urzędzie załatwić, a mimo, że po mnie już widać to nie dość, że nikt mi nie pozwolił wejść wcześniej, to jeszcze żaden z dzieciaków nie ustąpił mi krzesła i przez 2 godziny stałam Kręgosłu[p mnie tak boli, że zaraz się zapłaczę

Gabi, Słodziutka, Also, Ala, Ola, Kasiek, Carri, Mircia, kinga, Aga Aj, Aga Ir,Pixellko, Selnko i wszystkie niewymienione dziewczyny pozdarawiam was!!!!!

Starającym się wysyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~

reklama
Pati to miłej nauki życzę..... ja juz chyba za leniwa jestem na naukę, zresztą nie odczuwam takiej potrzeby....

Mircia to najwspanialsze zajęcie..... kupowanie malutkich ciuszków:tak:..... ja nawet nie mam w rodzinie małych dzieci aby kupować..... a moja córcia to już na 158 więc prawie jak dla mnie....

Alicja koniecznie czekamy na zdjęcia sukienki..... i gratulacje dla koleżanki.... życzę jej spokojnych 9 miesięcy.... i koniecznie załatw sobie internet bo za mało ciebie tutaj:tak:

a ja kończę pić kawusię i idę potulić się do mężusia....

No Wróbelku nie przesadzaj bo dziecię w domciu!!!! ale zawsze przyjemnie będzie..... a o owocnych przytulankach to mogę niestety pomyśleć dopiero za około 3 miesiące......
ale obserwuję inne suwaczki i owszem podobają mi się bardzo.... a na plecki może jakiś dalikatny masaż.... bo wiem co to ten ból oznacza......

alutko a dawno straciłas aniołka? bo ja sie zastanawiam czy nie zaczac staranek wczesniej niz po 6 miesiacach... no ale nie wiem czy to nie za szybko.psychicznie czuje sie super i nie moge doczekac sie staranek a fizycznie wyglada ze wszystko ok, do gina ide po pierwszej @ i zobacze co on powie...

Alicja koniecznie czekamy na zdjęcia sukienki..... i gratulacje dla koleżanki.... życzę jej spokojnych 9 miesięcy.... i koniecznie załatw sobie internet bo za mało ciebie tutaj:tak:
Ja sie całkowicie zgadzam z Alutką pod każdym względem i jeszcze dodam, że jestem pewna tego, że i Ty naprawde niebawem zobaczysz 2 kreseczki i urodzisz sliczna dzidzie

U mnie juz sie zaczyna 17 tydzien Jak ten czas leci

No Wróbelku nie przesadzaj bo dziecię w domciu!!!! ale zawsze przyjemnie będzie..... a o owocnych przytulankach to mogę niestety pomyśleć dopiero za około 3 miesiące......
ale obserwuję inne suwaczki i owszem podobają mi się bardzo.... a na plecki może jakiś dalikatny masaż.... bo wiem co to ten ból oznacza......

Mimo wszystko miłego wieczorku!!!!!!!!!! Jeśli chodzi o moje plecki to o masażu mogę pomarzyć bo M jeszcze ok 10 tyg będzie w Holandii :wściekła/y::wściekła/y: A w domciu siedze sama, a kochanek [ ;) piesek] sie obraził bo wczoraj wbiegl na zamarznieta warte wiec na niego nakrzyczalam, a on za to wytarzal sie w blocie wiec musialam go wykapac, ale on tego nie lublu :-D:-D:-D Buzia

reklama
witajcie ja sie czuje baaardzo bleeee
nic nie jem
schudlam w ciagu 2 tygodni 4 kg

jeny Aga jak czytam co jesz to mdli mnie jeszcze bardziej...heh ty to masz apetyt

nic ide dalej lezec i lezec
jak leze to mniej mdli

dzis rano mialam takie brązowe plamienie, zadzwonilam do ginki i powiedziala ze mcica po krwawieniu moze sie oczyszczac, i ze to dobrze, i ze póki mdlosci są to znaczy ze zyje, a jak nagle by przeszly to jechac do niej:szok:
więc niech męczą i męczą~!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry