• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A mnie nie było dane w ciąży poznać owego pana..... ale po większych imprezkach owszem więc niestety dołączam do grona opętanych przez "pana kibelka":-D:-D:-D

Ja jeśli jestem w domku to obiadek jest na ok 15..... jeśli jestem w pracy to niestety gotowanie spada na teściową i mojego M...... ale małżonek kończy pracę o 16 więc zazwyczaj serwuje frytki, jajecznicę lub parówki:-)

teraz mam w planie leżenie a póxniej kawusię......

pa pa

wlasnie wyszla moja kumeplka ciezarowka
no sie rozpłakałam naprawde bardzo sie ciesze z jej fasolki
ale ja tez bym chciala juz miec fasolinke ehhh a tu jeszcze chyba daleka droga przedmna :-(

juz mniej wiecej wiem jaka chce sukienke nie stety nie mam zandego zdjecia ale 16 lutego przyjezdzamna 1 miare wiec pstrykne fotke :tak: chyba bedzie oki mam nadzieje :sorry:

Wpadłam na chwilkę przywitać się. Później odezwę się jeszcze po lekarzu.

zjadlam 5 kiwi az mnie jezyk szczypal od tego kwasu hehehehe.......i zagryzlam kanapkami z pasztetem i cebula:)
Ale mieszanka :-D:-D

Beatko wiesz wydaje mi się że z każdym cyklem starankowym naszego zapału ubywa.
Dokładnie ale cóż pozostaje tylko wierzyć. U mnie bez monitoringu by się nie obeszło, bez leków nie ma owulacji z lekami na szczęście jest ale muszę sprawdzać kiedy.
A kot ma już ze 13 lat mój M go przygarną jak był mały.

Marzenko jeśli ostatnio śpię to sny mam bardzo pokręcone :zawstydzona/y: A dzisiaj jak mąż opowiedział mi swój to śmiałam się i błagałam by ON nie był proroczy :errr: mówię Wam okropieństwo.
Mi się kiedyś śniło, że rozmawiam z kotem :sorry2:

Głosu nie mam,z nosa jak z kranu,płuca sobie zaraz wypluję, brzuch mnie od kaszlu boli.
Biedaczku kuruj się.

Emilianon trzeba być dobrej myśli

.jeszcze cztery dni i tydzień wolnego i wyjazd w góry z wiki :-) na ferie...juz sie nie mogę doczekać...oby tylko z maluszkiem wszystko było dobrze
No sobie wypoczniecie, super.

Dziewczynki nadal nie wiem co u Was, bo nie mam czasu na czytanie zaległości.
Trzymaj się. Pomodlę się dziś za Twoją mamę.

Ja byłam na usg połówkowym w piątek, mój mały rośnie zdrowo i oby tak dalej.... Kopniaki czuje już regularnie:-), cudowne uczucie.
Super:-)

wlasnie jedzie do mnie kumepla ktora 2 kresiory na tescie zobaczyla :))))) tak sie ciesze z jej malutkiego szczescia :-D:-D:-D
az mi łzy w oczach sdtanelyu jak zadzwonila :)
Gratulację dla koleżanki.

Agi 28 a gdzie Ty sie podziewasz ??jeszcze raz musze Ci podziekaowac za te tabletki :***
Kasiek???????? a Ciebie tez nie widac :(
ja tylko dzisiaj moge do Was po zagladac bo pozniej znowu wawa a tam net tylko w pracy bo sie nie mozmey zdecydowac jak wziac bezprzewodowy :/

witam się popołudniem :) niestety zaraz zmykam bo knigi czekaja na mnie :/ kawke sobie zaraz zrobiem i do nauki.
Mialam tyle do napisania a juz nie pamiętam co chciałam napisac:dry:
ktos tu pisał że ma kota/kotki hihi ja też mam tzn są u moje mamci, bo teście nie zgodza sie na kolejnego zwierzaka w domu.... moje kotki maja juz sporo latek starsza kotka ma 10 lat a młodsza to jeszcze urwis (dzidzi tej starszej) ale ma juz 4 latka i w tej chwili ma ogromna chcice na kocurki- chodzi z wypietym tylkiem i dziwnie mruczy a moja siostra nie ma czasu jechac po zastrzyk antykoncepcyjny wiec kicia siedzi w domu i mialczy niemilosiernie-kocie serenady chyba znacie :-D:-D:-D. Starsza kicia niestety jest bardzo chora ma białaczke kocia, ja niestety nie wiedzialam ze koty sie na takie cos szczepi-mieszkalam na wsi gdzie kot byl od lapania myszy a jak zdechl to byl nastepny i tyle... teraz biedaczka jest coraz slabsza ale jeszcze bryka i myszki lapie a uspic ja nie mam serca-nie potrafie podjac takiej decyzji i mam nadzieje ze sama sobie kiedys zasnie bez meczarni :-(:-(:-(.
noo to tyle na temat moich kotków
dzisiaj odebralam wyniki moich badan, morfologia ok ale limfocyty troche podwyzszone i tak mam chyba od sierpnia bo juz 3 raz wyszly podwyzszone, mocz chyba ok, tsh ok, cytomegalia oba ujemne toxoplazmoza tez oba ujemne.. tak wiec nadal nie wiem co bylo przyczyna poronienia... :-(:-( niedlugo moja @ powinna przyjsc ale cyce nadal nie bola wiec jakos mi nie wyglada ze @ przyjdzie o czasie... zaczynam sie stresowac ze te nasze kudlactwa z M bez gumek cos zdzialaly chociaz żołnieżyki nie trafialy do srodka..... mam jeszcze dwa testy ale nie robie bo jeszcze bardziej sie zestresuje jakby wyszly pozytywne:szok: czekam na @ jeszcze ze 3 tygodnie i zobaczymy...
no to papa mykam do ksiazek angielski i niemiecki przedemna do wkucia... niecierpie sie uczyc czegos co juz sie uczylam bezsens totalny tak powtarzac w koloko to samo... no ale moze bede perfekcjonistka przez to powtarzanie :-) papatki

Cześć dziewczynki:-)

Aga Irl, no wiesz, ja to przez całą ciążę tylko 4 razy zdradziłam męża z panem kibelkiem, a Ty to potrafisz 4 razy dziennie, ej nieładnie!!!:-D

Alicja, jak ja Ci zazdroszczę przygotowań do ślubu...:-)

Edytko, jak ten fiskus i ZUS moga z nas tak kożyści czerpać, powinni się wstydzić!!!:wściekła/y::-D

Kinguś, tak pięknie wszystkim odpisujesz, a co u Ciebie słychać??

Pixelko, tydzień wakacji...jak ja dawno nigdzie nie byłam....

Gabi, Kasiek, Syla, a jak Wy się czujecie????

Alutka, ja też uwielbiam dziewczyny z BB, bez nich pewnie bym zwariowała:tak:

Anesto, a dzisiaj jak się czujesz, mam nadzieję, że humorek już lepszy;-)

Ja dzisiaj rano znowu pojechałam na zakupy i dokupiłam kilka drobiazgów dla maluszka, jejku, jak kompletowanie wyprawki cieszy:-)

reklama
Pati, jeszcze trochę i Ty napewno wybierzesz się na takie zakupy:tak:

Wiecie byłam dzisiaj w Kartuzach i tam w centrum miasta jest wielkie rondo i dzisiaj maturzyści tańczyli tam poloneza, jak to pięknie wyglądało:szok::-) A muzykę to z daleka było słychać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry