aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
uciekam po dziewczyny...
bede pozniej
moze bedzie wiecej dziewczyn do pisania
bede pozniej
moze bedzie wiecej dziewczyn do pisania
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

chyba bedzie oki mam nadzieje 
Ale mieszankazjadlam 5 kiwi az mnie jezyk szczypal od tego kwasu hehehehe.......i zagryzlam kanapkami z pasztetem i cebula![]()

Dokładnie ale cóż pozostaje tylko wierzyć. U mnie bez monitoringu by się nie obeszło, bez leków nie ma owulacji z lekami na szczęście jest ale muszę sprawdzać kiedy.Beatko wiesz wydaje mi się że z każdym cyklem starankowym naszego zapału ubywa.
Mi się kiedyś śniło, że rozmawiam z kotemMarzenko jeśli ostatnio śpię to sny mam bardzo pokręconeA dzisiaj jak mąż opowiedział mi swój to śmiałam się i błagałam by ON nie był proroczy
mówię Wam okropieństwo.

Biedaczku kuruj się.Głosu nie mam,z nosa jak z kranu,płuca sobie zaraz wypluję, brzuch mnie od kaszlu boli.
No sobie wypoczniecie, super..jeszcze cztery dni i tydzień wolnego i wyjazd w góry z wiki :-) na ferie...juz sie nie mogę doczekać...oby tylko z maluszkiem wszystko było dobrze
Trzymaj się. Pomodlę się dziś za Twoją mamę.Dziewczynki nadal nie wiem co u Was, bo nie mam czasu na czytanie zaległości.
Super:-)Ja byłam na usg połówkowym w piątek, mój mały rośnie zdrowo i oby tak dalej.... Kopniaki czuje już regularnie:-), cudowne uczucie.
Gratulację dla koleżanki.wlasnie jedzie do mnie kumepla ktora 2 kresiory na tescie zobaczyla)))) tak sie ciesze z jej malutkiego szczescia
az mi łzy w oczach sdtanelyu jak zadzwonila![]()

. Starsza kicia niestety jest bardzo chora ma białaczke kocia, ja niestety nie wiedzialam ze koty sie na takie cos szczepi-mieszkalam na wsi gdzie kot byl od lapania myszy a jak zdechl to byl nastepny i tyle... teraz biedaczka jest coraz slabsza ale jeszcze bryka i myszki lapie a uspic ja nie mam serca-nie potrafie podjac takiej decyzji i mam nadzieje ze sama sobie kiedys zasnie bez meczarni :-
czekam na @ jeszcze ze 3 tygodnie i zobaczymy...

Ja dzisiaj rano znowu pojechałam na zakupy i dokupiłam kilka drobiazgów dla maluszka, jejku, jak kompletowanie wyprawki cieszy:-)

:-) A muzykę to z daleka było słychać:-)