• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Also!!!
Cieszę się, że juz wróciłaś. Przykro mi, że z mama nie jest najlepiej, ale trzeba wierzyć, że się uda pokonać tą straszną chorobę. Dziewczyny pamiętały o Was, często pisały, że sie za nią modlą....Musicie być silni....
Ja byłam na usg połówkowym w piątek, mój mały rośnie zdrowo i oby tak dalej.... Kopniaki czuje już regularnie:-), cudowne uczucie.
Będę dzisiaj za Ciebie trzymać kciuki ale na pewno jest wszystko dobrze.Aha mi brzuch też twardnieje ale lekarz powiedział, że pare razy dziennie jest normą. Nawet w czasie badania zrobił się twardy to mi powiedział, ze jest to naturalna reakcja macicy na dotyk.
Pozdrawiam Was Wszystkie

reklama
Hej ja ogarnęłam papierzyska...:cool::rofl2::laugh2: Zaraz maszeruję do księgowej. By zaniosła do ZUS -u :-D:laugh2:

Also cieszę się że piszesz. Aż serce mi ściska czytając o Twej mamie. Zwłaszcza że ma taką małą córkę jeszcze która potrzebuje mamy :-(:no2:. Modlę się za Was gorąco. Mam nadzieję że uda się zabieg by morfiny już nie trzebabyło podawać i by wszystko wróciło choć ciutkę do normy. Żadne słowa Cię teraz nie pocieszą. Tulę Cię. Jestem z Wami.
A co do usg - koniecznie daj znać co i jak - CZEKAMY!! a Allaa chyba Cię troszkę uspokoiła :tak:Bądź dzielna dla maluszka.

Allaa cudownie że kopie już dzidzia regularnie!!! Supcio. Napewno wspaniałe uczucie!

Alutka wiem jak jest w domku.. wczoraj było tyle do zrobienia (zrobiliśmy na szczeście) ale poszłam spać grubo po połnocy a jeszcze i tak nie wszystko się udało. Papiery miałam wczoraj skończyć :eek::sorry2: A jakiego miałam niechcioła :zawstydzona/y:
życzę Ci pozytywnej energi...
Buziak dla Ciebie

Also- przykre, że z mamy zdrowiem nie jest najlepiej. Dobrze, że mama czuje że bliscy dbają.

Allaa, Also - super , że z dzieciątkiem jest wszystko ok.

Słodziutka - zazdraszczam porządku. Zeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...;-)

Po weekendzie spędzonym w necie na czytaniu naszego-bociana i przeanalizowaniu watku o lekarzach z Wawy i ich spospbach leczenia ludzi z moimi przyapdłościami szukam lekarza, który przychyliłby się do takich metod.

Pozdrowienia:)

dzien dobry....
wczoraj tak mnie glowa bolala ze szok...
a dzis.....znow kochalam pana kibelka i to 4 razy juz...normalnie nie mam sily...glodna jestem w glowie mi sie kreci a jesc nie moge.....wrrrr...zrobilam sobie hernate moze bedzie lepiej

O rety Aga, to naprawdę jesteś żywym przykładem na dolegliwości ciążowe, z jednej strony Ci współczuję, bo to musi być męczące, a z drugiej cieszę się, że wszystko jest u Ciebie dobrze i sama chciałabym się przytulać z kibelkiem.
:-)

Kupiłam (jeszcze będąc w ciąży) taką ładną kronikę dziecka, od ciąży, do pierwszych kroczków, ząbków.
PIERWSZY ROK ALBUM NASZEGO DZIECKA-kronika (518387706) - Aukcje internetowe Allegro

I idę ją właśnie odebrać na pocztę...
Będzie musiała jeszcze poczekać aż ją wypełnię :-(

Ah wiem, że marudzę, ale tak mi trochę życie stanęło w miejscu, a nawet czuję jakby się cofnęło.
A najgorsze, że z moim M. jakoś z mojej strony zimno i chłód nastał.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry