aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hej magdalenka:0 pomidorowa powiadasz...mniam....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)Aga, u mnie obiad obowiązkowo o 12:-)

lepiej niż w szpitalu;-) abstrakcyjna pora jak dla nas - 12 w weekend to pora na kawkę po śniadanku:-)
Jak dla mnie cały czar pryska. Ja na moje póki co szczęście nie chodziłam na monitorig ale dla mnie już samo stranie się po raz trzeci było mocno stresujące. A teraz bardzo bym chciała ale jakoś najchętniej wolałabym jakby ktoś to zrobił za mnie 
takie tam dumania. Póki co zmęczona jestem tą całą otoczką "przed ciąża". Od ponad roku ją mam w domu i już mocno mam dość. Chciałabym tak jak za pierwszym razem - ufff to była przyjemność... choć przynajmniej za drugim. Wiadomo że za 3 nie było że "kocham" się pod przymusem
tylko jakoś już było inaczej. Dlatego powiedziałam sobie że TERAZ MUSI BYĆ INACZEJ. Bo chcę ten czas planowania przeżyć tak jak za pierwszym razem. 
;-):-)
Robimy "po ciuchu" bo w niedzielę porządki... ściągmy folie z mebli itp. by przygotować jutro wszystko fachowcom by ułozyli nowe panele. A najchętniej dzisiaj cały dzień był w łóżku leżała 

A dzisiaj jak mąż opowiedział mi swój to śmiałam się i błagałam by ON nie był proroczy
mówię Wam okropieństwo.
ale mój Anioł Stróż mąż z uśmiechem zawsze dodawał że osiemnaście miałam pare dobrych lat temu 

i poprawiał moją datę urodzenia. Ohhhh to było brutalne uświadomienie sobie ile mam lat 

i to nie raz.