• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wlasnie wciagnelam troszke spagetti( zawsze robie wiecej i wrzucam do zamrazarki)....oczami zjadlabym wszystko...ech....troszke zjem i juz mam dosc.....czasem mysle sobie ze ten maluch to sie w zaladku rozwija heheheh bo miejsca jakos mniej:)

a mnie choróbsko rozkłada:wściekła/y:
Nie daj się. A kysz choroboo

Aga_irlandia brzuszek już pomału widać ;-);-);-)

Beatko tak jak pisałam Madzi.. i Tobie życzę efektów z pracy.. jak i również INNYM staraczkom.. co poniektóre wiedzą że o nich piszę :cool::-):-D
A ja sprzątanie póki co mam na co dzień. Marzę już by odpocząć od niego. Zwłaszcze że nie lubię sprzątać :no:
Coś kurcze jakoś mało wiary we mnie w tym cyklu. Na początku myślałam, że nie będzie owulacji, później myślałam że ją przegapiliśmy :eek:
W następnym cyklu chyba clo dostanę to może wtedy lepiej pójdzie.
Ja też za bardzo sprzątać nie lubię :sorry2:

Kocham wszystkie zwierzątka ale najbardziej po porstu psy. Ale mam uczucia dla każdego stworzonka :-):-D
Ja też wolę psy ale mój kotek to przybłęda którego przygarną mój M i nie chciałam żeby musiał się z nim rozstawać. A kocham wszystkie zwierzęta oprócz pająków :szok:

ehhh dzisiaj mija miesiąc ...
Przytulam Cię

Hello wszystkim. Wiedziałam że to tak pięknie nie będzie. Jestem w 35 tygodniu ciąży i prawdopodobnie mam cukrzycę boję się jak cholera,
Spokojnie na pewno lekarz coś pomoże.

Slodziutka, Marlena jesteście bardzo dzielne. Wszystkie dziewczyny tutaj są bardzo dzielne.

no i nie pale juz 2 tyg i jeden dzien jestem w domu i mama pali wiec mam nadzieje ze mnie nie zarazi :)))
Trzymaj tak dalej ;-);-);-)

Aga, teraz to już trzeba:-) W sumie to już nie zostało mi dużo do kupienia, dla małego muszę kupić jeszcze trochę kaftaników, bo widzę, że mam za mało, do tego kosmetyki, pieluszki jednorazowe, wanienkę no i meble do pokoju, ale z tym to się nie spieszy, bo na początku i tak bedzie z nami w sypialni:-) Teraz to już sama przyjemność:tak: No i czekam na termometr, bo zamówiłam na Allegro taki do uszka i czoła, ale pisali, że maja opóźnienia z przesyłkami, więc pewnie dopiero pod koniec tygodnia przyjdzie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry