Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie daj się. A kysz chorobooa mnie choróbsko rozkłada![]()
Coś kurcze jakoś mało wiary we mnie w tym cyklu. Na początku myślałam, że nie będzie owulacji, później myślałam że ją przegapiliśmyBeatko tak jak pisałam Madzi.. i Tobie życzę efektów z pracy.. jak i również INNYM staraczkom.. co poniektóre wiedzą że o nich piszę:-)
A ja sprzątanie póki co mam na co dzień. Marzę już by odpocząć od niego. Zwłaszcze że nie lubię sprzątać![]()

Ja też wolę psy ale mój kotek to przybłęda którego przygarną mój M i nie chciałam żeby musiał się z nim rozstawać. A kocham wszystkie zwierzęta oprócz pająkówKocham wszystkie zwierzątka ale najbardziej po porstu psy. Ale mam uczucia dla każdego stworzonka :-)![]()

Przytulam Cięehhh dzisiaj mija miesiąc ...
Spokojnie na pewno lekarz coś pomoże.Hello wszystkim. Wiedziałam że to tak pięknie nie będzie. Jestem w 35 tygodniu ciąży i prawdopodobnie mam cukrzycę boję się jak cholera,
Trzymaj tak dalej ;-);-);-)no i nie pale juz 2 tyg i jeden dzien jestem w domu i mama pali wiec mam nadzieje ze mnie nie zarazi))
No i czekam na termometr, bo zamówiłam na Allegro taki do uszka i czoła, ale pisali, że maja opóźnienia z przesyłkami, więc pewnie dopiero pod koniec tygodnia przyjdzie:-)