• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Syla ja też miałm brązową plamę na początku ciąży i jak na razie jest wszystko ok Więc nie denerwuje się i nie powiem Ci co ja dzisiaj jem bo i tak sie biedaczko nameczysz buzia

reklama
Mireczko i inne dziewczyny-dziękuje za otuchę. Dziś byłam u lekarza diabetyka i miałam robioną krzywą cukrową jutro dopiero wyniczki także zobaczymy. Przez dwa dni nie jadłam słodyczy a powiem że jestem mocno uzależniona od słodkiego:biggrin2:. Lekarka usopokoiła mnie troszkę. Najzabawniejsze jest to że moja pierwsza ciąża skończyła się cc bo córka miała się urodzić 4700 a urodziła się 4060 i wtedy nikt mnie nie pytał o cukier ani takie tam.Myślicie że wtedy też miałam cukrzycę?? i o mtym nie wiedziałam?:sorry2:
Zaraz lecę doczytać co u Was bo od razu piszę co u mnie:happy2:

witam się popołudniem :) niestety zaraz zmykam bo knigi czekaja na mnie :/ kawke sobie zaraz zrobiem i do nauki.
Miłej nauki:tak:

Kinguś, tak pięknie wszystkim odpisujesz, a co u Ciebie słychać??
Ja dzisiaj rano znowu pojechałam na zakupy i dokupiłam kilka drobiazgów dla maluszka, jejku, jak kompletowanie wyprawki cieszy:-)
U mnie pomalutku, dziś mam usg i zobaczymy czy była owulacja. Jak się nie uda w tym cyklu to pewnie dostanę znowu clo.
Zazdroszczę Ci tych zakupów ;-) uwielbiam malutkie ciuszki mogłabym godzinami oglądać :tak::-D

W nocy praktycznie nie spałam bo miałam straszny kaszel, katar i ból gardła. to jeszcze żaden z dzieciaków nie ustąpił mi krzesła i przez 2 godziny stałam Kręgosłu[p mnie tak boli, że zaraz się zapłaczę
Starającym się wysyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~
Popłucz sobie gardło wodą z solą i koniecznie herbatka z miodem.
Ja zawsze ustępuje kobietą w ciąży. Ostatnio jak wracałam z pracy to młody chłopak 12 lat przepuścił mnie w drzwiach do autobusu a innym razem student ustąpił mi miejsca czasem jeszcze trafią się dobrze wychowani faceci.
A fliudki wyłapałam:tak::tak:

a ja kończę pić kawusię i idę potulić się do mężusia....
Ale Ci dobrze mój pojechał i zostałam sama:-(

bo ja sie zastanawiam czy nie zaczac staranek wczesniej niz po 6 miesiacach... no ale nie wiem czy to nie za szybko.
Ja bym nie wytrzymała 6 miesięcy. Powiedziałam mojemu M że gdyby ginka kazała mi tyle czekać to zmieniłabym lekarza :sorry2: tak bardzo chcę mieć dzidziusia może za bardzo.....:eek:

więc niech męczą i męczą~!!
Tylko uzupełniaj płyny:tak::tak: A chrupki kukurydziane nie "wchodzą"?

Mireczko i inne dziewczyny-dziękuje za otuchę. Dziś byłam u lekarza diabetyka i miałam robioną krzywą cukrową jutro dopiero wyniczki także zobaczymy. Lekarka usopokoiła mnie troszkę.
No widzisz będzie dobrze :tak::tak:

Ja na 20:15 do lekarza przekonam się jak się spisały moje jajniki:sorry:

Syla-kochana będzie dziewuszka jak nic, bo jak czytam Twoje posty to tak jakbym widziała samą siebie:-D kibelek to był mój drugi mąż:tak:, powiernik i przyjaciel:-D. Nie martw się wagą nadrobisz szybko w następnych tygodniach.
Aga irl- przepraszam Cię ale jestem chyba ostatnią osobą która się dowiaduje o Twojej ciąży, ale ja tak mam nawet w rodzinie wszystkiego dowiaduje się ostatnio:tak: jeszcze Ci nie gratuluje ale już mocno trzymam kciuki:tak:

Also czekam na wieści!!!
Sylus życze Ci tych mdłości jak najwięcej;-);-);-)(ale tylko dlatego zebys sie nie zamarwiała i wiedziała ze wszystko ok)
Wróbelek biedactwo, pogoń te chorubska jak najdalej.
Anesto widzę, że humorek dziś już lepiej. Będzie wszystko dobrze.
Aguś Tobie dużo słoneczka i uśmiechu życzę:-):-):-):-):-)
Coś dziś nasza Gabi się nie meldowała........wiecie coś czy mi umknęło???
Edytko kiedy kończysz remoncik??
Buziam Was Wszystkie

reklama
Witajcie wieczorkiem:-)

AgaAj witaj:-)

Emilianon witaj ,mam nadzieję że dzisiejsze badanie pokaże że dzieciątko zdrowo się rozwija,tego ci życzę:-)

Pyzuniagaj no tak to już teraz z nami jest dołki i wygrzebywanie się z nich,dobrze że twój dołek już sobie poszedł:tak:

Słodziutka twój domek już pewnie błyszczy,a ile radości jak juz skonczycie remont,wszystko lściące:-)

Pixella przytulam:-)

Also wiem jak ci ciężko,mam nadzieję że mama poczuje się lepiej,twoja siostra jest jeszcze mała,modlę się o zdrowie dla twojej mamy.

Pati.b nie sugeruj się tym że cycki cię nie bolą,do ciąży bolące piersi były u mnie pierwszym objawem że @ się zbliża ale po poronieniu jeszcze ani razu nie bolały a @ przyłaziła.Minie troszkę czasu zanim wszystko znowu wróci do normy.:tak:

Mirka och jak ja ci zazdroszczę takich fajnych zakupów ale cieszę się że możesz jej robić,jesteś dla nas przykładem że mamy szansę jeszcze być mamusiami:-):tak:

Wróbelek,Anesto,Alla,Alutka,Sonita,Alicja1985,Enka1,Bliska...i niewymienione dziewczynki pozdrawiam:-)

Kinguś trzymam kciuki żeby ten monitoring zakończył się fasolką:-):-)

AgaIrl męczące te spotkania z kibelkiem ale na pewno cię cieszą,bo wiesz że z groszkiem okey:-):-)

Syla mocno przytulam,będzie dobrze,ten strach to nas chyba nigdy nie opuści.

Kasiek a co u ciebie?wszystko w porządku?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry