wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Syla ja też miałm brązową plamę na początku ciąży i jak na razie jest wszystko ok Więc nie denerwuje się i nie powiem Ci co ja dzisiaj jem bo i tak sie biedaczko nameczysz buzia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Lekarka usopokoiła mnie troszkę. Najzabawniejsze jest to że moja pierwsza ciąża skończyła się cc bo córka miała się urodzić 4700 a urodziła się 4060 i wtedy nikt mnie nie pytał o cukier ani takie tam.Myślicie że wtedy też miałam cukrzycę?? i o mtym nie wiedziałam?

Miłej naukiwitam się popołudniemniestety zaraz zmykam bo knigi czekaja na mnie :/ kawke sobie zaraz zrobiem i do nauki.

U mnie pomalutku, dziś mam usg i zobaczymy czy była owulacja. Jak się nie uda w tym cyklu to pewnie dostanę znowu clo.Kinguś, tak pięknie wszystkim odpisujesz, a co u Ciebie słychać??
Ja dzisiaj rano znowu pojechałam na zakupy i dokupiłam kilka drobiazgów dla maluszka, jejku, jak kompletowanie wyprawki cieszy:-)

Popłucz sobie gardło wodą z solą i koniecznie herbatka z miodem.W nocy praktycznie nie spałam bo miałam straszny kaszel, katar i ból gardła. to jeszcze żaden z dzieciaków nie ustąpił mi krzesła i przez 2 godziny stałam Kręgosłu[p mnie tak boli, że zaraz się zapłaczę
Starającym się wysyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~

Ale Ci dobrze mój pojechał i zostałam sama:-(a ja kończę pić kawusię i idę potulić się do mężusia....
Ja bym nie wytrzymała 6 miesięcy. Powiedziałam mojemu M że gdyby ginka kazała mi tyle czekać to zmieniłabym lekarzabo ja sie zastanawiam czy nie zaczac staranek wczesniej niz po 6 miesiacach... no ale nie wiem czy to nie za szybko.
tak bardzo chcę mieć dzidziusia może za bardzo.....
Tylko uzupełniaj płynywięc niech męczą i męczą~!!

A chrupki kukurydziane nie "wchodzą"?No widzisz będzie dobrzeMireczko i inne dziewczyny-dziękuje za otuchę. Dziś byłam u lekarza diabetyka i miałam robioną krzywą cukrową jutro dopiero wyniczki także zobaczymy. Lekarka usopokoiła mnie troszkę.

kibelek to był mój drugi mąż
, powiernik i przyjaciel
. Nie martw się wagą nadrobisz szybko w następnych tygodniach.
jeszcze Ci nie gratuluje ale już mocno trzymam kciuki