reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
pozdrow ja od nas zdechlunku i przeslij buziaki i pozdrowienia i zeby jak najszybciej wracala nasza kochana brzuchatka 
Alicja1985
juz widze doczytalas zdechluniku o moich nowych ksywkach 
u mnie nstruj nie najl;epszy jakos coraz wieksze doły mnie dopadaja :-(
jeszcze tak sie zakręciałam , że mi sie dni pomyliły i uroiłam sobie , że 27 to sobota a miala wspaniałą liste podpisac w urzedzie pracy pojade w poniedzaielk ale boje sie ze mi kuronia zabiora przez moja glupote
a zdrowko bez zmian czyli źle
jeszcze tak sie zakręciałam , że mi sie dni pomyliły i uroiłam sobie , że 27 to sobota a miala wspaniałą liste podpisac w urzedzie pracy pojade w poniedzaielk ale boje sie ze mi kuronia zabiora przez moja glupote
a zdrowko bez zmian czyli źle
Witajcie:-)
Wczoraj się poddałam i poszłam bo nie dało się pisać
ale dzisiaj już widzę okey:-)
Edytko,Carri ślicznie wyglądałyście w tym szczególnym dniu
Miałam nadzieję,że wiadomo już coś o Seli,czy coś się wyjaśniło,mam nadzieję że te skurcze to nic poważnego.
Tak bym chciała wszystkim odpisać ale nawet czytam pobieżnie,nie mam weny do pisania i czasu brak ale mam nadzieję że to się zmieni i będę z wami częściej
A u mnie no cóż @ zbliża się wielkimi krokami,już ją czuję w powietrzu
Wczoraj się poddałam i poszłam bo nie dało się pisać

Edytko,Carri ślicznie wyglądałyście w tym szczególnym dniu

Miałam nadzieję,że wiadomo już coś o Seli,czy coś się wyjaśniło,mam nadzieję że te skurcze to nic poważnego.
Tak bym chciała wszystkim odpisać ale nawet czytam pobieżnie,nie mam weny do pisania i czasu brak ale mam nadzieję że to się zmieni i będę z wami częściej

A u mnie no cóż @ zbliża się wielkimi krokami,już ją czuję w powietrzu

Alicja1985
Nusia glowka do gory w koncu skoncza sie te dołki
wiataj Karolka
wiataj Karolka
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no mam nadzieje ze z kazdym dniem sylwia i jej malenstwo poczuja sie lepiej