oj Cari nawet nie wiesz jakbym chciala być juz zdrowa 2 marca zaczna sie 4 miesiace jak kaszle :-( i szczerze mam już serdecznie dość wszystkeigo bo jestem strasznie osłabiona wystarczy ze odkurze dywan i nie ma na nic sily :-( buuuuu
reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
Niusia a jak tam z paleniem??????????
a pytalam Syli o te skurcze czy gadala z lekarzem czy to normalne a oni mowili ze to powiklania i ze nie jest normalne ale najwazniejesze ze ustaly szczerze powiem malo gadalysmy a sylus miala tak cieniutki glos ze ledwo co moglam ja zrozumieć biedulka moja
cari najpier byl tylko kaszel potem sie okazalo ze mam jakies zwapnienia na plucach niby powiklania po zapaleniu pluc i oskrzeli a teraz ze niby to alergiczne juz sama nie wiem co mi jest w srode do poradni pulmonologicznej ide pewnie beda robic jakies proby wydechowe czy cos nie znam sie na tym beda mnie leczyc miesiacami faszerowac antybiotykami a ja niedługo to świeci bede heh
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
o matko ale sie najadlam
2 porcje frytek i warzywka.......jak na moje mozliwosci to calkiem niezle
2 porcje frytek i warzywka.......jak na moje mozliwosci to calkiem niezle
reklama
scarlet121
Fanka BB :)
Witam. Troszke poczytalam ale duzo tego.
No aga ir. dobrze ze i ty i dzidzius najedzeni. Ja dzis na urodzinkach bylam u znajomych (dzieci). Fajne te kinder bale teraz.
No aga ir. dobrze ze i ty i dzidzius najedzeni. Ja dzis na urodzinkach bylam u znajomych (dzieci). Fajne te kinder bale teraz.