martusionek
Fanka BB :)
I co nie możesz znaleźć co jest w twoim wyniku ? ja chyba jutro się zbiorę i zadzwonię i zapytam się oswój wynik ale się boję:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zobaczysz że tak będzie

Anetka, jak kupicie jaszczura to wklej fotkę koniecznie.
pozniej je urządzic (co prawda za kasę to zrobią w sklepie ale my się wykarzemy inwencją twórczą i sami to zrobimy
) no i wtedy wpuszczamy kaktusy ( tak mówie na te jaszczurki-agamy - bo mi się to z agawą kojarzy
) cały czas przemyślamy sprawę... bo to jednak są koszty...
Agniesia nie znalazłam jest tylko jedno słowo że jest jakieś zapalenie a co dalej:-Karolka....cos takiego jeszcze znalazłam...to słownik....
łacina - internetowy słownik łacińsko - polski
martusionek nie mogę znaleźć znalazłam tylko jakieś jedno słowo z którego wynika że mam lub miałam jakieś zapalenie szukam dalej ale czuję że będzie lipa:-I co nie możesz znaleźć co jest w twoim lko? kam dalejja chyba jutro się zbiorę i zadzwonię i zapytam się oswój wynik ale się boję:-(