Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marti a Ty na która dzisiaj?
mam zajęcia indywidualne z jedna dziewczynka
w sumie tak ,taki łańcuch pokarmowy i już:-)
a z takim jaszczurem mozna miec kontakt?
przyjdzie,zeby go pogłaskac?

a takie robale to się kupuje cszy trzeba samemu nazbierać![]()

acha to masZ jeszcze chwile a przyszykowana uz jestes?no wiesz ,makijaz i te sprawy;-)
ale ja ogólnie wolę wcześniej wstać, żeby spokojnie zjeść śniadanko, napić się kawki i poczytać bb
a dziś to już w ogóle bo muszę jeszcze autko odśnieżyć, a M mi dzwonił że na szybach jest lód i żebym wcześniej zeszła
bo będę miala co robić
Anetka, ale okropieństwo te robale, ale jak masz już doświadczenie to dla Ciebie to pryszcz.
ale co tam... dam radę 
no można sobie próbowac to wytłumaczyc w ten sposob
taaak... one są super-oswajalne...i nawet wlasnie nie mozna ich za czesto z terrarium wyciagac bo pozniej beda nieszczesliwe... ale uwielbiaja siedziec na czlowieku... i mozna je glaskac bez problemu
no na szczescie są w sklepie![]()

Witam Was dziewczynki od rana!
Anetka, ale okropieństwo te robale, ale jak masz już doświadczenie to dla Ciebie to pryszcz.
A ja mam wreszcie firankę w dużym pokoju i w miarę porządek. Już mi niedużo zostało do zrobienia.