• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wróbelek to będziemy czekać razem z Tobą(zbytnio innego wyjścia nie mamy:-p:-D) tylko nie wiemy jakie kartki wysyłać wcześniej na gratulacje ;-)
Nie chcesz męża??No pieknie najpierw płacze że Go nie ma.. a teraz go nie chce.. i zrozum tu kobiety:sorry2:

Madziu26 i jak brzuszek dalej daje popalić?
Strasznie @ daje mi popalić, bez tabletek przeciwbólowych nie daje rady funkcjonować:-(

reklama
Ja uciekam wywiesić pranie i zjem świerzo upieczonego serniczka mniam mniam, postaram się zajrzeć później!!!!!!!!!!

Słodziutka ja wiem, że się droczysz, a ja muszę sobie ponarzekać bo moja mama jest koleżanką mojej teściowej i nie pozwala mi na nią narzekać;-)

reklama
jajo juz zjedzone a ciasto wciagneli wczoraj goscie i kawalek dla taty spakowalam bo przeciez on mi jablka dal hehe wiec sie upomnial A i powiedzieli ze jutro tez na ciacho przyjada ze mam upiec ...ale nic z tego

wrobelek a jak piesio? bo moja dzisiaj juz 2 razy dala mi popalic zlosnica jedna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry