• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
MAŁA- PO PROSTU LUDZIE CHYBA NIE WIEDZĄ CO MÓWIC W TAKIEJ SYTUACJI...
dlatego uwazam ze lepiej powinni nic nie mówic...
wystarczyłoby"przykro nam" i tyle.... a nie wywody filozoficzne... i wcale nie jestem juz taka młoda mam 28 lat i juz czas na dziecko....

no własnie o to chodzi Sylu u mnie tez ciagle słychac jestes młoda i jeszcze beda dzieci a ja sie smuce bo jedno tak długo oczekiwane juz było i odeszło:-(! a teraz jak o tych małzonkach i zabezpieczeniach piszecie to juz całkiem dolina bo ja to sobie obecnie tylko pomarzyć moge!;-)

syla klknij tak jakbyś chciała napisać posta, zobaczysz taką ikonkę "spinacz" i tam przeglądasz zdjęcia jakie byś chciała wkleić, potem klikasz wyślij a następnie zamknij okno. Potem klikasz jeszcze raz na spinacz i tam powinno być Twoje zdjątko.

ja jeszcze niewiem czy mnie cos boli czy nie bo od tamtego czasu jeszcze sie nie kochalismy:szok: jak maz był to ja ochoty nie miałam a teraz jak jest ochota to niema meza!!!!!!!:baffled::-D

dlaczegotak, jak brałam tabletki to po odstawieniu od razu zachodzilam, udalo sie zajsc 2 razy, ale i 2 razy sie nie udalo...
a teraz nie chce juz tabletek, @ mam co 28 dni, tak jak przed ciązą,
syla28, mnie bolało i to bardzo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry