Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja jak zrobiłam test w dniu w którym miałam okres dostać odrazu wyszły dwie grube krechy i to wieczorem, odrazu poleciałam do gin.choc wiedziałam ze to bez sensu, zrobiła mi usg i nic nie bylo woidac ale powiedziała ze macica aksamitna i piersi ciazowe!! ale kurde byłam szczęśliwa! a potem 2 dni z kibla nie schodziłam taką miałam biegunke!!! ale później przez tydz,.było ok. polecieliśmy do mojej siostry na święta Bożego Narodzenia i tam dwa tyg. z głową nad WC spędziłam... no i tak przez 3 miesiace..do 14 tyg. wyłam, rozpaczałam zeby sie juz skończyło zyganie i mdłosci...a wtedy Pani doktor mi powiedziała ze jesli kobieta tak sie czuje to ciąża jak grzyb sie trzyma kobiety.... i rzeczywiscie wszystko było ok, ani razu nie plamiłam... no a dalej juz wiecie...24 tydz. wyrok