reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

sylka dziekowac:-)

magdalenka przykro kochana ...ja tez jestem rozczarowana ...ale trza dzialac dalej

aga irl ty ranny ptaszku ja dzisiaj wstalam po 10-siatej ale laba sie konczy od piatku do pracy

uciekam M wrocil trza oddac kompa:wściekła/y:

reklama
Magdalenka, przykro mi, przytulam mocno. Uważam jednak, że duphaston powinnaś brać tyle dni ile zalecił lekarz, zazwyczaj to chyba 10 dni jest.

Cześć, Kochane!!!!

Ale się strachu najadłam... Od dwóch dni nie miałam żadnych ciążowych objawów - ani mnie nie mdliło, ani piersi nie bolały. Pól nocy przeryczałam (w efekcie czego już teraz najchętniej bym poszła spać). Umówiłam sie z gin na wizytę.
Ogłaszam, że Mój Słodki Kropek ma 4,5cm i machał do mnie żywo rączkami i nóżkami.. uffff, co za ulga...

Ostatnia edycja:
Witajcie
Kinguś gartuluje rozmów z wodnikiem szuwarkiem oby było ich jaknajwięcej ;-) wiem złośliwa jestem
A ja myślałam, że teraz będzie już mniej ;-);-)

Beatko kochana!!!! rozmowy... z kibelkiem? Agusia Irl Ci Go... oddała..
Serduszko bije.. supcio.. czekamy na zdjecie usg..
Chyba tak ;-);-)

aż tak się nie znam ale tak pomyślałam bo pierwsza ciąza na teście miałam ledwie widoczną tą drugą kreske a po wizycie u lekarza juz w 8tyg byłam;)niektórym koleżankom to intensywne kreski wychodzily a tez w tym samym tyg były....koleżance po 6 testach wyszło dopiero że jest w ciąży a okres jej się spóżniał dwa tygodnie....już głupia jestem
Poczekaj 2 dni i powtórz test. :tak:

Alicja wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A wię tak,,,, na WIzycie.:\\
FARANIOWI serduszko biło pieknię,,,,,
Super :-D:-D

A to moje Maleństwo:
Pięknie :-):-)

Cześć dziewczyny,
Dawno mnie tu nie było, ale widzę znajome osoby z którymi wcześniej rozmawiałam.
Witaj

A ja kończe 18 tydzień!!! Szok
Ale ten czas leci :tak:

odebrałam wyniki bety... tak jak przypuszczałam poniżej 1...
Przytulam

Ogłaszam, że Mój Słodki Kropek ma 4,5cm i machał do mnie żywo rączkami i nóżkami.. uffff, co za ulga...
Bardzo się cieszę :-)

Nie wiem czy pokazywałam Wam profil mojego maleństwa, jeśli tak to przepraszam za powtórkę.

Załączniki

• 11 tc-mini.JPG
    11 tc-mini.JPG
    13,8 KB · Wyświetleń: 44
Alicja, zdjęć się Wam zachciało??? Hymmm... z dzisiejszej wizyty nie mam zdjęcia niestety. Mam z poprzedniej. Dołączę niezwłocznie po zeskanowaniu go... Albo może jednak dołaczę zdjątko z następnej wizyty (już za 2 tyg).

Ale, ale.. nie dość, ze happy birthday! to jeszcze Ci licznik do ślubu cyka... Jak tam? Stresik jest?

reklama
agi a długo ci zajęło zrobienie tych badań?????

Najdłuzej czekałam na wyniki wymazu ok 2 tyg i na kariotyp ( tez 2 tyg ) ale jezeli chodzi o kariotyp to podobno czeka sie ok miesiaca, u mnie były wczesniej bo mój gin w swojej klinice ma laboratorium i genetyka na miejscu więc robił je u siebie.Wyniki wszystkich innych badań były nastepnego dnia.

Do góry